Grec Festival 2024

L’edició 2024 del Grec Festival de Barcelona se celebrarà del 26 de juny al 27 de juliol amb una programació que inclou 88 propostes escèniques, que engloben espectacles de circ i dansa, teatre i concerts. La nova trobada estiuenca congrega artistes i companyies locals i internacionals i atorga un paper destacat a les expressions artístiques col·lectives. A TeatreBarcelona t’hem preparat itineraris, entrevistes i reportatges, pòdcasts i contingut exclusiu perquè gaudeixis més i millor del festival d’arts escèniques més important de la ciutat!

Del 26 de juny al 27 de juliol de 2024.

Espectacles del festival
Veure totes les funcions
Preguntes freqüents
On puc comprar les entrades del Grec?

Es poden comprar les entrades a TeatreBarcelona, en línia a través del web del Festival, www.festivalgrec.barcelona, presencialment a les taquilles de l’Oficina Ciutadana de Cultura (OCCU) (Palau de la Virreina, La Rambla, 99, 08002 – Barcelona) de dilluns a diumenge, de 10.15 a 20.15 hores, i a les taquilles dels espais d’actuació (obertes els dies de funció com a mínim una hora abans de començar l’espectacle).

Puc portar les entrades al mòbil al GREC Festival de Barcelona?

En tots els espectacles venuts al web oficial de venda d’entrades del festival, es podrà accedir a l’espai corresponent ensenyant l’entrada a través del mòbil. Les entrades també estaran disponibles a l’apartat “Les meves entrades” dins el compte de client del web de venda.

Articles relacionats