Agnès Busquets

Nascuda a Tarragona, estudia Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. En acabar la llicenciatura entra a formar part del Col·lectiu de Teatre Necessari Trueno Villegas amb qui participarà en diversos espectacles com La Voz del Mundo dirigit per Oriol Grau. És membre fundadora de la Companyia Menudos dirigida per Pau Miró amb qui estrenaran La Poesia dels Assassins i Una Habitació a l’Antàrtida. També ha participat en altres produccions teatrals com El Mort dirigida per Ferran Madico, Happy End dirigida per Ramón Simó, Bal Trap per Joan Anguera. La Família Irreal de Dagoll Dagom i Polònia el musical de Minoria Absoluta dirigida per Xavier Ricart. Forma part del repartiment d’Homes, el musical de la mà de Carol López ia Per davant i darrere dirigida per Alexander Herold.

A Televisió ha presentat EL Club Super 3, el concurs Play, l’hem vist en diverses produccions d’El Terrat com a Malalts de tele, La Cosa Nostra o Set de Notícies, i Cracòvia. Actualment forma part dels actors que de la comanda de Toni Soler Amb Minoria Absoluta participen al Polònia de TV3.
Ha participat a la sèrie La Sagrada Família de Dagoll Dagom i 39+1 de Diagonal TV on encarnava la protagonista.

En breu la podrem veure a la TVmovie El Crédito, una coproducció de TVC i TVE dirigida per Abel Folk i Joan Riedweg.

Lloc de naixement
Tarragona
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]