Tot el que necessites per anar al teatre

Polònia: el Musical

Polònia: el Musical

El musical de Polònia al Teatre Poliorama

La productora Minoria Absoluta presenta un nou projecte teatral: una obra basada en els personatges del programa de TV3 Polònia.

Una peça teatral escrita per Jordi Galceran, autor d’èxits internacionals com El mètode Grönholm, juntament amb els guionistes Júlia Cot, Jaume Buixó, Pau Escribano i Toni Soler, habituals de l’equip televisiu del Polònia. Xavier Ricart dirigirà l’obra, protagonitzada per Bruno Oro, Queco Novell, Agnès Busquets, Mireia Portas, Ivan Labanda, Xavi Serrano, Anna Bertran i David Olivares, que donaran vida a alguns dels seus personatges televisius més cèlebres.

L’acció de l’obra arrenca amb una cimera convocada pel president Artur Mas (Bruno Oro) en un hotel, per decidir el futur de Catalunya. L’espectacle, esquitxat de versions humorístiques de grans èxits musicals, combinarà la sàtira política del Polònia amb ingredients més teatrals i bodevilescos.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Arturo Padilla de Juan
  Arturo Padilla de Juan

  Si valorem aquesta producció a nivell estrictament musical, ens trobem amb un repertori de cançons i una execució pèssima. Tot i així, l’obra salva la mediocritat amb una trama argumental fresca i esbojarrada que aconsegueix encadenar un seguit de situacions absurdes i ridícules que desperten les riallades fàcils dels espectadors. Tots els elements còmics que van produint-se al llarg de l’obra s’encadenen fins assolir uns minuts de clímax a la meitat de l’obra, però tot seguit la producció presenta una davallada gradual que irromp amb un final precipitat i poc treballat. En aquest sentit, el musical fa forma de piràmide, ja que comença sense gaires pretensions, va creixent en intensitat i després es desinfla. Malgrat tot, Polònia aconsegueix el seu propòsit: fer passar una bona estona i satiritzar la situació política que travessem. Per als qui vulguin un musical on el que menys importen són les cançons.

  14/02/2015
 • Josep Via Santacana

  Tope divertit el pas de la tele al teatre un encert,dificilment defraudaran a tots aquells que disfrutem del Polonia televisiu,una trama amb enginy en la linea de un vodevil i en recursos facils pro efectius, tota la ironia i aprofitament de uns actors que han sapigut treure al maxim partit a uns personatges, i situacions identificables i properes a tots nosaltres. Si afegim l encert de adaptacions musicals conegudes, ja sigui del Violinista a la teulada o Mari i Cel entre altres amb lletres adientes a la ocasió,la diversió esta asegurada i a jutjar per la resposta del public tenim Polonia per temps, i m atreviria a dir que ja material disponible i renovat per lo que podia Polonia 2 i Polonia 3 etc.

  15/12/2014
Articles relacionats

Tot el que necessites saber de ‘Polònia, el musical’

28 octubre 2014

Hem anat a La Camarga i hi hem trobat el president Mas, Junqueras, Herrera i Fernández parlant del 9N. També hi havia l’Espe, el Rajoy i Camacho. I enmig de […]

Comencen els assajos de “Polònia, el musical”

28 agost 2014

El passat dilluns 18 d’agost van començar els assajos de Polònia, el musical, la nova producció teatral de Minoria Absoluta que té prevista la seva estrena a Barcelona el proper […]