Tot el que necessites per anar al teatre

You say tomato

You say tomato

Anna Moliner i Joan Negrié són la parella protagonista d’una comèdia de Joan Yago (La Calòrica) on el diàleg còmic i la música lleugera construeixen una reflexió desacomplexada sobre el sentit real de l’art en el món en el que vivim, la satisfacció i la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem el dia que deixem de ser joves, deixem de tenir tota la vida per davant i ens adonem que, si no fem alguna cosa per evitar-ho, la nostra vida serà així fins als darrers dies.

SINOPSI

En Santi, fill renegat d’una llarga nissaga d’orquestristes de comarques, i la Rosó, nena prodigi televisiva dels primers noranta, porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Els anys han passat i aquest dia no ha arribat. Avui, mentre esperen que les portes s’obrin i el local s’ompli de gent per recuperar part dels diners que han perdut en la seva darrera gira, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altre.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • No us perdeu de cap manera aquesta obra deliciosa, tant ben escrita i intepretada. Un plaer de cap a peus.

  05/01/2017
 • Fantástica interpretación. No os la perdáis. Es tan original el comienzo como el final. Actuación de premio

  25/12/2016
 • Maria Carmen AC

  He tingut la sort d’assistir a la funció número 100 de YOU SAY TOMATO, m’ha encantat, el text rodó i els actors genials, hem sortit feliços del Club Capitol, no us la perdeu!!! Gràcies a l’equip per l’espectacle i per les sorpreses finals

  15/12/2016
 • De las mejores obras que he visto este año, me gustó todo, la historia , el montaje , la música y lo mejor los actores, lo dan todo en el escenario, brillante intreptetación por parte de los dos, me divertí mucho y el número final , y sin desvelar nada es sublime .
  Se merecen un teatro lleno

  09/12/2016
 • Un espectacle d’emocions, ens farà riure i ens farà entristir, molt bona feina!!

  06/12/2016
 • TOT M’HA SEMBLAT IMMILLORABLE. EL TEMA, EL SEU DESENVOLUPAMENT, ADEQUADA PER TOTES LES EDATS. ES FRESCA, ES DIVERTIDA… PERÒ TAMBÉ CONVIDA A LA REFLEXIÓ… PEL QUE FA A LES INTERPRETACIONS… EXTRAORDINÀRIES!!!!!!!!!!!!!. TOTALMENT RECOMANABLE.
  Rosa Levy

  25/11/2016
 • Es tremendamente agradable asistir a una obra de teatro que, tratando un tema tan manido como las relaciones de pareja o simplemente el día a día de la vida de algunos artistas, poco a poco se va transformando en algo diferente que te hace pensar en aspectos más importantes de nuestra vida como la obtención del éxito, la búsqueda de la felicidad, la inercia emocional, el conformismo, las crisis existenciales, la renuncia a los sueños,… Todo de una forma sutil, de menos a más y con unos personajes a un nivel muy alto.

  De los dos protagonistas me quedo con el personaje femenino, para mí un gran descubrimiento, ya que no la conocía y me sorprendió. Una obra de teatro sencilla en su planteamiento pero que se adentra en “terrenos profundos”.
  Muy recomendable.

  18/11/2016
 • En tenia ganes perquè quan fa un any la van fer a Barcelona no la vaig poder veure i avui al Cecuca he pogut gaudir i molt d’aquesta obra escrita per Joan Yago. Com que no sé en quin gènere enquadrar-la diré que és una muntanya russa d’emocions on hi cap tot, moments divertits, altres que et recorden un musical i altres que et porten a la reflexió. Reflexió sobre la crisi de la parella així com la frustració de deu durs anys de poble en poble sense aconseguir la fita que s’havien marcat. Una excel·lent posada en escena on els dos act@rs sense sortir de l’escenari fan tots els canvis de caracterització. Immillorable la interpretació d’Anna Moliner i Joan Negrié que aconsegueixen transmetre a l’espectador una compenetració i química entre els dos, indescriptible. El nùmero musical final espectacular, amb una perfecta interpretació de cant i ball i que ajuda a rebaixar la tensió viscuda i sortir al carrer amb un somriure. Si no l’heu vist no us la perdeu, és una petita joia. Des del 16 d’aquest mes i fins al 4 de desembre la podeu veure al Club Capitol. Val la pena!!!!!.

  06/11/2016
 • Hebert Parodi

  A “You say tomato”, assistim a la preparació d’un bolo, no gaire motivant, d’una parella d’artistes que aspiraven a molt més que a acabar interpretant duets romàntics a les festes majors. I com això afecta a la seva vida de parella, i al revès. Un text magníficament escrit pel Joan Yago (tant poc com em criden les seves obres a La Calòrica i aquest m’`ha encantat), molt trampós en un intel·ligent sentit (acaba en un registre còmic, alegre, tal com comença, diferent del to més agredolç de les reflexions de la parella) que et fa sortir somrient…si bé amb el temps vas reflexionant sobre el tema realment tractat (hi ha un moment on hem de deixar de perseguir els nostres somnis i acceptar vides més segures? és això la maduresa? les crisis dels 30, 40…). Vaja, el que els americans diuen un “dramedy” molt ben construit.
  Suberbes interpretacions tant del Joan Negré que passa de malencarat a un punt desvalgut, com de l’Anna Moliner, increïble, que m’ha recordat la millor Helen Hunt o l’Àngels Gonyalons de fa 20 anys; de fet, la parella, els seus diàlegs, ha despertat en mi records de la sèrie “Boig per tu” o del musical “Estan tocant la nostra cançó”, com si aquest “You say tomato” fos una continuació deu anys després. De fet, l’espectacle que interpreta pels pobles la parella protagonista es diu “La nostra cançó” i dels que ens regalen un fragment encantador (spin off, si us plau: feu un dia un post funció amb aquest espectacle fictici!).
  Si pogués, preguntaria a l’autor pel nom d’ella, la Rosó: ve de la cançó tradicional o, paranoies meves, de la frase de Rosseau de que som lliures però vivim rodejat de cadenes?

  25/10/2015