Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 13,00€
Comprar Entrades
Improshow

Improshow és un espectacle diferent i únic a cada funció, on els assistents tenen molt a aportar, ja que els actors surten sense guió i necessiten suggeriments de tot tipus, que utilitzaran per anar teixint les seves històries damunt de l’escenari.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Ana

  Siempre me rio muchísimo. Lo recomiendo

  07/03/2020
 • Mireia
  Mireia

  Em va agradar força, són molt bons actors. Llàstima que quan van fer pujar a un espectador a l’escenari van agafar un cavernícola que només sabia dir sexe, putes, follar.

  14/06/2019
 • Montse

  Muy entretenido, pasas un buen rato.

  24/04/2018
 • MANUEL

  es la primera vez que asisto a un espectáculo como este, salí encantado. Hay buena conexión con el público y los actores contagian la diversión que viven en el escenario. Recomendable.

  10/01/2018
 • Raquel Ceballos Jimenez

  L’experiència va ser molt interessant donat que no haviem anat mai a un improshow. Ens va impressionar la velocitat que tenien els actors per montar una història basada en una nota escrita per algú del públic a l’atzar. I lo bo és que si vols repetir, mai veuràs el mateix!

  06/10/2015
 • Maria Checa

  Una estona bona per desconectar i riure de bestieses! Tenen un guió establert i van variant-lo en funció de les frases del públic. Els actors s’ho passen bé actuant i tenen gran capacitat d’improvització. L’obra és bàsicament en castellà tot i que introdueixen un petit gag en català.

  14/08/2015
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Suposo que és un tema personal, de gustos i fòbies. La impro no m’arriba, com l’òpera o la videodansa. Em fa gràcia, això sí, cinc minuts, fins que te n’adones que, com és normal, no és ben bé improvisació el que veus, sinó uns gags o sketchos premuntats i molt treballats amb espais on encabir-hi o adaptar-les (molt ràpidament) a les propostes dels espectadors.

  23/06/2015
 • Clara Mir

  Té molt mèrit que t’ho passis bé, imagino que hi han dies de tot, però tenen aquell ritme que enganxa

  06/01/2015
 • Cristina Zaragoza
  Cristina Zaragoza

  Totalment recomanable!! No pares de riure!! És genal per anar amb amics, per regalar, per anar amb la família, amb la parella… I com és improvització, pots repetir sempre que vulguis, que sempre riuràs de nou!!

  21/12/2014
 • Carles

  Grans!! molt grans!! imprescindibles si us agrada l’improvisació i l’humor!!

  09/08/2014
Articles relacionats
L’Impro Show estrenarà versió musical per celebrar els 20 anys de Planeta Impro

L’Impro Show estrenarà versió musical per celebrar els 20 anys de Planeta Impro

26 octubre 2021

El món de la improvització és un dels gèneres teatrals més poc valorats pel propi sector però que a la vegada desperta més passions entre el públic. Impro Show n’és […]

Planeta Impro: “Hi ha milions d’històries, i volem descobrir-les totes”

Planeta Impro: “Hi ha milions d’històries, i volem descobrir-les totes”

26 maig 2015

El Teatreneu acull el festival internacional d’improvisació teatral FESTIM BCN 015. A més de la companyia catalana Planeta Impro, comptarà amb grups convidats de Mèxic, Colombia i Madrid. “Divertir, emocionar i sorprende” és el […]