Judit Martín

Judit Martín és una actriu còmica, excel·lent improvisadora i imitadora de Barcelona. Actualment molt popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1. Li avala artísticament la seva llarga trajectòria al teatre d’improvisació. Una actriu amb enginy.

Va formar part de la primera companyia d’impro de Barcelona fa més de 20 anys i des de llavors no ha parat d’improvisar fent llargues temporades al Teatreneu, Capitol i Sala Barts i va participar en nombrosos festivals internacionals d’impro, tant amb Impro Show com amb la seva actual companyia, Impro Barcelona.

A televisió ha participat en programes i sèries com Mira elo que has hecho, El programa de Berto, La Nit dels Òscars, ImproStarr, APM?.

Alguns programes de ràdio en què ha treballat de forma continuada són: Catalunya Ràdio (APM?), Onda Cero (Rabiosa Actualitat) i Cadena Ser (Tot és comèdia).

És la cofundadora de la companyia DeJabugo juntament amb Emma Bassas, amb qui crea, dirigeix i interpreta els seus propis espectacles teatrals (Premi Foc a Escena i premi del jurat Scena Simulacro.11).

La seva experiència en la disciplina del clown passa per més de 13 anys com a pallassa d’hospital a Pallapupas i diverses gires amb la companyia franc-argentina Théâtre Organic.

Actualment també col·labora al programa de La 2 Punts de Vista i El Mundo Today i imparteix classes d’improvisació, clown i creació de personatges.

És l’única dona còmica que té el Premi Internacional d’Humor Gat Perich (2018).

Ara en cartell
Fotos i vídeos
Articles relacionats

A quin actor català ha felicitat Stephen Sondheim?

Sols uns poques persones esdevenen referents indiscutibles d’un sector com ho és Stephen Sondheim al teatre musical. El prolífic compositor i lletrista estatunidenc va complir 90 anys el passat 22 […]

Veure tots els articles