Tot el que necessites per anar al teatre

Impro Fighters

Impro Fighters

La companyia Planeta Impro, proposa una estètica més propera a un club de lluita clandestí, un antre en el qual es reuneixen personatges de tot tipus moguts únicament per la pasta, això és, el vot del públic, que cada nit aporta els títols de les històries que es veuran sobre l’escenari però que també decidirà qui és el guanyador dels combats i el guanyador dels milions de Impro dòlars acumulats en el pot.

Guiat pel corrosiu Johnny Bravo, la present edició d’aquest espectacle d’improvisació manté el to disbauxat i atrevit que el caracteritza, oferint als espectadors un xou més dinàmic gràcies a nous reptes proposats als seus lluitadors.

Més jocs, més agilitat, nous lluitadors… tot per tal que els seguidors de Planeta Impro puguin seguir gaudint de la improvisació més canyera de Barcelona amb un estil completament renovat i que arribi també a nous espectadors.

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
    Articles relacionats
    Planeta Impro: “Hi ha milions d’històries, i volem descobrir-les totes”

    Planeta Impro: “Hi ha milions d’històries, i volem descobrir-les totes”

    26 maig 2015

    El Teatreneu acull el festival internacional d’improvisació teatral FESTIM BCN 015. A més de la companyia catalana Planeta Impro, comptarà amb grups convidats de Mèxic, Colombia i Madrid. “Divertir, emocionar i sorprende” és el […]