Tot el que necessites per anar al teatre

Impro Side Story

Impro Side Story és el show de IMPRO sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney o de l’època daurada, la Golden Age, entre d’altres. Cada dia gaudirás de tres improvisadors diferents… i potser d’alguna estrella convidada!

Sinopsi

Improvisables és una les companyies d’improvisació més consolidades del país, i l’única que ho fa exclusivament amb música. Amb un reguitzell d’estrelles de la impro i el musical, com Rai Borrell, Roger Julià, Africa Alonso, Jordi Coll o Xavi Duch, els 60 minuts seran un no parar de riure. Diversió assegurada!

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Obra divertida i diferent per passar una estona del ja conegut estil impro.
  Si t’agraden els musicals fa certa gràcia veure com les melodies típiques del gènere poden prendre qualsevol forma i lletra entre l’estúpid i l’absurd. Interpretacions ben aconseguides tenint en compte que tot està improvisat.

  10/10/2020
 • Súper proper, divertit i espontani! Gran qualitat d’actors i actrius. Em va encantar!

  21/09/2020
 • És un espectacle molt divertit on no pots parar de riure. Els actors i actrius són meravelloses i es nota que gaudeixen molt sobre l’escenari. Hi he anat diverses vegades i no me’n canso! Molt recomanable.

  21/09/2020
 • Està bé per passar una bona estona. Hi ha alguns dels actors que se li noten els anys sobre un escenari i altres que no en porten tants i són més fluixets.
  He vist impros molt millors, però ens ho vam passar bé i vam riure, tampoc em penedeixo d’haver-hi anat.

  24/02/2020
 • Muy original y divertida excelentes actores y actrices

  04/10/2018
Articles relacionats
Nova etapa artística i temporada d’èxits contrastats a l’Aquitània Teatre

Nova etapa artística i temporada d’èxits contrastats a l’Aquitània Teatre

14 setembre 2020

L’Aquitània Teatre ha presentat avui nova programació i nova etapa artística. Fa uns mesos l’equip del teatre va decidir fer un canvi de rumb artístic i encomanar el disseny de la programació i […]

A quin actor català ha felicitat Stephen Sondheim?

1 juny 2020

Sols uns poques persones esdevenen referents indiscutibles d’un sector com ho és Stephen Sondheim al teatre musical. El prolífic compositor i lletrista estatunidenc va complir 90 anys el passat 22 […]