Tot el que necessites per anar al teatre

Les llums de Sant Pau

Les llums de Sant Pau

Els jardins del recinte de l’hospital modernista de Sant Pau, a la dreta de l’Eixample, cobren vida amb Els llums de Sant Pau, un recorregut d’1,5 kilòmetres, il·luminat d’una manera espectacular que vol evocar un conte de fades. Barcelona se suma així a la tradició alemanya i anglesa de vestir amb llums i caminades sensorials els jardins de la ciutat. Es recomana reservar les entrades, d’entre 12 i 14 euros, amb antelació.

Sinopsi

Al capvespre arriba un viatge màgic!

Sota aquest lema, Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona obrirà les portes cada nit des del 22 de novembre de 2021 fins al 9 de gener de 2022 per a un passeig molt especial. Serà tota una sensació, perquè aquest hivern Recinte Modernista de Sant Pau es transformarà per primera vegada en Els Llums de Sant Pau, un lluminós paisatge de conte de fades amb jocs de llums nadalencs, una impressionant flora escenificada i unes creatives figures lumíniques. A Anglaterra es va fer famós el 2014 sota el títol “Christmas at Kew”. A Alemanya, el Christmas Garden del Jardí Botànic de Berlín ha tingut un èxit aclaparador des de 2016, i també ha gaudit d’un gran èxit a ciutats com Stuttgart, Dresden o Münster.

Famílies, amics i parelles poden passar una vetllada molt animada i romàntica en un recorregut circular d’uns 1 quilòmetre de llarg. Milions de punts de llum il·luminaran l’estació més fosca de l’any i transformaran el recinte mundialment reconegut i Patrimoni de la Humanitat en un màgic oceà d’esplendor! Durant set setmanes de cel·lebració quan es faci fosc, Recinte Modernista de Sant Pau es presentarà als seus visitants d’una manera que aquesta joia de Barcelona no ha viscut mai! Els Llums de Sant Pau ofereix una pausa desaccelerada de l’enrenou del Nadal per a tota la família i convida a la contemplació durant l’època més bonica de l’any.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració