La pell fina

Entrades exhaurides
La pell fina

Entrades exhaurides. Aquest juliol pots veure l’altra comèdia d’èxit dels mateixos autors (Carmen Marfà i Yago Alonso): Ovelles, al Teatre Borràs. Consulta la fitxa de l’espectacle.

Sinopsi

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l’Eloi i la Sònia… és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

  Avui 29 19:00h
MAIG Dilluns 30 20:00h
JUNY Dijous 2 20:00h
JUNY Divendres 3 20:00h
JUNY Dissabte 4 18:00h
JUNY Dissabte 4 20:30h
JUNY Diumenge 5 19:00h
Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz

  Es entrenida y graciosa, a veces incluso puedes sentir verguenza ajena por la situacion. Pero en general llega mucho y sobre todo la sala flyhard que lo hace autentico.

  16/05/2022
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Siempre digo que la Sala Flyhard es la fábrica de las grandes historias: sencillas, divertidas, cercanas… todos nos podemos ver reflejados. Y lo han vuelto a hacer!!

  Nacho y Miranda van a visitar a unos amigos que acaban de tener un bebé. Es la presentacion oficial. Y a pesar del estrés y el cansancio de los nuevos padres por la situación la noche promete.
  Pero… un comentario desafortunado indicando que el bebé es feo abrirá la Caja de Pandora. Se acaba de encender la mecha y está claro que todo va a saltar por los aires!!

  Una comedia divertidisima, que trata con humor cuestiones muy debatidles: hay que decir la verdad? En principio si. Pero qué pasa cuando la verdad ofende? Nos tratamos con sinceridad entre amigos? O es todo fachada?
  Pero también trata temas más serios y peliagudos: que pasa cuando al ser padres no te encaja esta nueva forma de vida? Cuando sientes que tu vida desaparece porque el bebé lo es todo? Ser madre es compatible con querer tirar a veces tu bebé por la ventana?

  Todo el elenco está maravilloso. Supuran naturalidad y trabajan muy bien juntos. Pero… me he enamorado de la actuación de Angela Cervantes. Madre mía! Que bien está! Natural y divertidisima! Bravo! Bravo!

  09/05/2022
 • Josep OS

  Ahir vaig fer cap a La Flyhard per veure aquesta nova proposta que han escrit i dirigeixen Carmen Marfà i Yago Alonso (Ovelles). En aquesta ocasió ens situen a casa d’una parella que acaben de ser pares i reben la visita d’uns amics que coneixeran el nounat i amb qui tenen intenció de sopar. Però un comentari desafortunat o no sobre el físic del nadó, obre la caixa de pandora i surten a la llum totes les desavinences acompanyades de desqualificacions que tenen els uns dels altres. En clau d’humor van succeint situacions, algunes molt divertides que et porten a pensar, cal dir sempre el que penses? o tot i ser amb amics intims ens tractem amb el suficient respecte?. Unes molt bones interpretacions, naturals i creïbles dels quatre sense distinció, Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau. Tot i que el tema d’Ovelles em va semblar més enginyós aquesta té moments molt bons, 75 minuts que passen en un tres i no res.

  09/05/2022
 • Mª Rosa Bastante Ribes

  Una obra molt divertida i alhora dramàtica. Sense perdre l’humor posa en evidència els límits de la poca sensibilitat que es perd amb l’excés de confiança. El que ha de ser un agradable trobada d’amics es torna irreparable quan no es mesura el que es diu. Els quatre actors fan uns personatges inmensos i versemblants. Tots tenim un amic com… i una amiga que ha li ha passat com.
  Molt recomanable i per no perdre-se-la.

  06/05/2022
 • Marta Lorenzo Cañellas

  Em va agradar molt! És molt divertida i recomanable! A més la sala Flyhard és un espai màgic, petit i on les històries es fan grans. Tenir els actors tan a prop és un luxe. Uns actors genials!!!

  05/05/2022
Articles relacionats
11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

11 propostes per veure als Teatres de Proximitat de Barcelona

8 març 2022

La xarxa de Teatres de Proximitat ‘On el teatre batega’ neix l’any 2020 en plena pandèmia per cobrir la necessitats, problemes i inquietuds comunes que comparteixen 11 sales d’exhibició i […]