Golfus de Roma. El musical
A partir de 24,67€
Comprar Entrades
Des de: 23 de setembre de 2022
Fins: 13 de novembre de 2022

Golfus de Roma. El musical

Promoció limitada a les 100 primeres entrades.

Jordi Bosch protagonitza Golfus de Roma. El muntatge dirigit per Daniel Anglès és, sens dubte, la comèdia musical més divertida de tots el temps. Basada molt lliurement en en les comèdies de Plauto, els seus autors creen el vehicle perfecte perquè totes les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades es barregin amb grans cançons i números musicals.

Guardonada amb sis Premis Tony, incloent-hi el de Millor Musical, aquesta comèdia d’embolics és un dels grans títols del gènere. L’autor de la música d’aquesta farsa esbojarrada és l’aclamat compositor Stephen Sondheim.

Sinopsi

Pseudolus és un esclau irreverent que intenta aconseguir la llibertat ajudant a Eros, el fill del seu amo, a guanyar-se l’amor de Philia. Però hi ha un problema… o dos: Philia pertany a M. Lycus qui, al seu torn, l’ha venut al general Miles Gloriosus. I cap està disposat a renunciar-hi.

Paraules del director

El teatre és molt poderós pot generar moltes sensacions, emocions, preguntes i conflictes. I pot generar també una cosa molt valuosa: felicitat. I aquest és l’objectiu que tenim amb aquest gran musical. Vivim temps complexos, vides intenses, moments difícils … així que anem a riure. Amb aquesta premissa treballarem tots aquests mesos. Volem que aquesta boja farsa plena de meravellosos moments musicals converteixi el teatre en una festa. Així ha estat des que es va estrenar a Broadway, on va estar tres anys ininterromputs en cartell. La seva versió cinematogràfica és un clàssic de la comèdia. Els seus reposicions amb Nathan Lane i Whoopi Goldberg de protagonistes són mítiques. I recordem amb admiració la versió de Mario Gas amb Javier Gurruchaga, que es va estrenar el 1993 al Teatre Apolo.

Han passat els anys i necessitàvem una versió per al segle XXI. Tenia molt clar que volia que aquesta fos la meva primera comèdia … creuava els dits perquè arribés el moment adequat, i és aquest. Ara tenim tots els elements necessaris. Una comèdia brillant amb una partitura de luxe. Una gran estrella per liderar un repartiment excepcional. Un equip creatiu absolutament boig. I una producció ambiciosa i generosa. El nostre Golfus de Roma vol ser també un homenatge a les companyies de còmics que viatgen per pobles i ciutats amb l’únic objectiu de fer feliç a la gent, provocant el somriure rient d’ells mateixos. Així que, amb el vostre permís, aquí ens teniu. Disposats a tot.

Daniel Anglès, director

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle
  • Hebert ParodiHebert Parodi
    Teatre Barcelona
Informació pràctica
Teatre Condal, Barcelona
Avinguda Paral·lel, 91, 08004, Sants-Montjuïc, Barcelona

Sales:
Sala Gran: 697 persones
Club Onyric: 50 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit
Articles relacionats