Ballet de Kíev: El lago de los cisnes

A partir de 25,00€
Comprar Entrades
Ballet de Kíev: El lago de los cisnes

Aquest any 2022 quedarà marcat en la memòria de tots nosaltres amb la tinta vermella que, amb traç gruixut, descriu la tragèdia que representa una guerra i, especialment, per als artistes de ballet que un dia abans del començament es preparaven per a sortir a escena davant un teatre ple amb una orquestra en el fossat afinant.

La carrera d’Ana Sophia Scheller s’uneix al Teatre de l’Òpera de Kíev el 2019 i des de llavors les seves aparicions en escena així com la seva iniciativa artística, sempre conjuminant els principals valors de la dansa amb les persones que conformen el seu entorn, van deixar una profunda petjada tant en el teatre com en tots els artistes que el conformen.

Ana Sophia Scheller, a causa de la situació imperant en aquest moment, s’encarrega de reagrupar la companyia Ballet de Kíev, com a refugi per als seus artistes i que puguin mostrar al món aquells valors que els representen, donant-los l’oportunitat de continuar transmetent emocions a través dels seus moviments. Espanya i Portugal seran testimonis privilegiats d’això.

Des de Grup Balañá hem volgut co·laborar amb Creu Roja i per això 2€ de cada entrada es destinaràn a l’acollida de persones refugiades d’Ucraïna, en favor de Creu Roja.

Sinopsi

L’obra transcorre entre l’amor i la màgia, enllaçant en els seus quadres l’eterna lluita del bé i el mal. La protagonitzen el príncep Sigfrido, enamorat d’Odette, jove convertida en cigne per l’encanteri del malvat Von Rothbart i Odile el cigne negre i filla del bruixot.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració