Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 17,59€

Comprar Entrades

West Side Story. El Musical

West Side Story. El Musical

Després de l’èxit a Madrid s’estrena a Barcelona la versió original íntegra del musical West Side Story, de la mà de SOM Produce, productora de grans musicals com Billy Elliot, Priscilla o Cabaret, i coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein. Aquesta és la versió amb la qual aquest musical mític va debutar al Winter Garden Theatre (Broadway, 1957).

West Side Story és un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. La partitura és de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim, reconeguda com una de les millors en la història dels musicals. El text d’Arthur Laurens continua sent tan actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins ocupen un lloc d’honor en la llegenda del ball contemporani.

Sinopsi

West Side Story, Arthur Laurens transporta el Romeu i Julieta de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els “Americans” Jets i els Porto-riquenys Sharks. La seva lluita per sobreviure en un ambient d’odi, violència i prejudicis es transforma en una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants del teatre musical.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

West Side Story. El MusicalWest Side Story. El MusicalWest Side Story. El MusicalWest Side Story. El MusicalWest Side Story. El Musical

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració