Tot el que necessites per anar al teatre

Sopar amb batalla

Sopar amb batalla

Sopar amb batalla és una comèdia on podreu veure aflorar el pitjor, el més grotesc i el més hilarant de set personatges que només tenien previst sopar, passar-ho bé i riure una mica. Torna l’èxit de Jordi Casanovas amb un repartiment encapçalat per Júlia Barceló, Peter Vives, Jordi Coll o Francesc Ferrer, entre altres.

Sinopsi

Tots amaguem secrets. Petites o grans mentides. Traumes que no volem revelar o defectes que creiem que no hem de mostrar. Tots amaguem alguna cosa. Necessitem fer-ho per sobreviure en societat. Per fingir que qui ens cauen malament ens cauen bé. Per evitar la confrontació i les baralles. Però hi ha cops que un ja no pot fingir més. En algunes ocasiones, aquella part interior nostra que potser voldríem mantenir oculta decideix sortir, sense que hi puguem fer res, sense que puguem aturar-la. Aquella part animal, irracional, incivilitzada. Aquella part que ens avoca a la batalla. Al voler acabar amb el que no pensa com nosaltres. Que ens porta a posar contra les cordes, fins i tot, a les persones que estimem.
La Cris i el Dani són una parella que creuen que la sort els somriu. S’estimen, acaben d’estrenar una casa de somni aïllada dels sorolls i dels perills de la ciutat i estan a punt per fer el pas d’iniciar una família. Però avui han convidat als amics d’ella. I els amics d’ella tenen una cosa molt clara: No els agrada gens el Dani. Potser per això desencadenaran una autèntica lluita de tots contra tots, una guerra que els portarà a convertir la cuina i la sala d’estar d’aquesta nova casa en un camp de batalla més real que el que podrien imaginar.
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Joan

  Bravo, bravo!!!

  04/04/2021
 • san
  san

  Es una comedieta de vodevil escrita para un fin de curso.Me guie por el autor,Jordi Casanovas,pero me defraudo.Enredos absurdos,situaciones de opereta,que si tienes 20 años y eres de risa facil te puede encajar.

  28/03/2021
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Que conste que me gusta la comedia teatral y las obras ligeras. Además esta obra tenía el plus de la dirección de JoediI Casanovas que me encanta y me suele flipar todo lo que ofrece.
  Pero mira, en esta ocasión no…
  La trama llama la atención: un grupo de amigos se reúne para una cena y todo salta por los aires a raíz de una broma pesada.
  Puede estar bien, no? Pues personalmente no me ha atrapado. Situaciones absurdas, interpretaciones forzadas, coreografías de batallas kal sincronizadas, un caos que no he disfrutado y que se me ha hecho eterna (deseaba que se acabase ya para salir).
  Reconozco que parte del argumento me ha interesado y me he llegado a reír en alguna situación loca.
  Pero me ha decepcionado un poco después de los grandes comentarios que habi leído por ahí.
  Decepción es la palabra.

  26/03/2021
 • Jordi Casas Duocastella

  Un grup d’amics es reuneixen per sopar a casa d’una parella, l’amfitrió vol caure bé als amics de la seva xicota, però una broma d’un dels convidats destaparà totes les desavinences possibles entre ells.
  L’obra està anunciada amb Peter Vives i Mar del Hoyo entre el repartiment, però a la funció que vaig anar hi havia uns altres actors en lloc seu, desconec si es tracta d’una substitució temporal. Destacaria la intepretació de Francesc Ferrer d’entre tot el conjunt.
  Havia vist obres anteriors de Jordi Casanovas com “Vilafranca” que em confirmaven que és un dels millors autors del teatre català contemporani. En aquesta ocasió es tracta més d’una comèdia pura per un públic ampli, que dóna lloc a moments més histriònics, cosa que en general m’ha deixat una sensació de decepció, tot i que compleix la seva funció d’entreteniment.

  17/03/2021
 • Maria Delriu Gispert

  No em considero una experta del teatre però m’agrada molt i hi vaig molt sovint.

  Mai m’havia plantejat marxar d’un teatre, evidentment no ho faria per respecte als actors però vaig tenir ganes de que acabés l’obra.

  L’acció es reparteix enrte la sala i la cuina, i se solapa de forma constant, sobretot al principi, fet que fa complicada la comprensió de les subtrames que es comencen a originar, a més es força una subtrama nova cada 5 minuts d’obra, suposo que per tal de mantenir-la excitant i divertida però s’aconsegueix el contrari.

  Hi ha un parell d’escenes que és cert que són gracioses però en molts altres casos es recorre a l’humor negre i fregant el mal gust per aconseguir la resposta del públic.

  Em sap molt de greu aquesta valoració perquè es pot veure que l’equip s’ha esforçat molt per aconseguir estrenar aquesta obra però no la recomanaria en absolut.

  15/03/2021
 • Ángela Calvet Molins

  molt divertida, rius de principi fins al final de l’obra, actors tots molt bé en el seu paper l’horari matinal molt còmode.
  us animo a veure-la ho passareu
  Chachipiruli

  14/03/2021
 • Dolors

  Molt divertida! Sessió matinal molt recomanable!

  14/03/2021
 • Lina Renedo Igal

  El intèrprets genials. Uns papers molt divertits i un guió molt original. Diversió assegurada. Un 10 per tots els actors i la direcció. Gràcies per fer-m’ho passar tan i tan bé. Súper recomanable

  14/03/2021
Articles relacionats
La comedia més negra de Jordi Casanovas arriba al Borràs: ‘Sopar amb batalla’

La comedia més negra de Jordi Casanovas arriba al Borràs: ‘Sopar amb batalla’

12 març 2021

Sopar amb batalla, la nova comèdia escrita i dirigida per Jordi Casanovas arriba al Teatre Borràs i s’instal·larà del 12 de març al 2 de maig. L’obra, que s’havia d’estrenar ara […]