La comedia més negra de Jordi Casanovas arriba al Borràs: ‘Sopar amb batalla’

Redacció

Sopar amb batalla, la nova comèdia escrita i dirigida per Jordi Casanovas arriba al Teatre Borràs i s’instal·larà del 12 de març al 2 de maig.

L’obra, que s’havia d’estrenar ara fa un any i que l’esclat de la pandèmia va obligar a ajornar, explica la història del que havia de ser una trobada entre amics i que acabarà sent d’una gran batalla que explotarà arran d’una broma que farà trontollar tots els seus sistemes de valors. Una vetllada insòlita que destaparà les facetes més fosques dels set protagonistes i farà aflorar secrets i rancúnies silenciades durant anys. “És una obra divertida perquè ràpidament podem empatitzar amb els personatges. Tots hem guardat secrets, opinions sobre amics que acabem guardant per mantenir la convivència. Mai acabem de ser sincers del tot“, explica Casanovas.

El muntatge està protagonitzat Júlia BarcelóMeritxell CalvoPeter VivesFrancesc FerrerMar del HoyoJordi Coll i Majo Cordonet.

Una comèdia més necessària que mai

Ens ha sorprès molt que, allà on l’hem estrenada en gira, els espectadors surten i ens diuen que els hi feia molta falta, no només anar al teatre sinó també riure i fer-ho amb certa crueltat“, comenta Casanovas, i afegeix: “Crec que en aquests moments tenim moltes ganes d’explotar, de deixar-nos anar, de poder deslliurar-nos una mica de tots els lligams psicològics i socials que ens han tingut una mica més tancats aquest últim any“.

Més informació i entrades a:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!