Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

Cartellera /

L’alegria

L’alegria

Marilia Samper presenta amb L’alegria una reflexió sobre la precarietat i la pobresa que ens envolta i que es troba molt més a prop del que creiem. Una realitat crua que l’autora reflecteix sense llàgrimes, sense sentimentalisme, centrant-se en la capacitat de lluita de l’ésser humà. Amb alegria.

SINOPSI

Extraradi d’una ciutat. Barri obrer d’habitatges barats de protecció oficial. Una zona pobra, degradada i oblidada per on no voldríem passar. La Júlia hi viu de lloguer amb el seu fill Eli, que té paràlisi cerebral. L’Eli té 20 anys i no parla, no pot caminar i veu passar els dies, un darrere l’altre, a la seva cadira de rodes. Però l’Eli pot somriure, i també sap acariciar. La Júlia el cria amb tendresa i atenció, sense laments, amb alegria. Una dona sense estudis ni recursos, que treballa fins esllomar-se per poder viure en condicions mínimes, que no són les adequades per a algú com l’Eli.

El noi ha crescut, i la Júlia té una hèrnia que no li permet carregar-lo en braços, com feia sempre, per poder baixar amb ell els nou esglaons de l’entrada i portar-lo al carrer. Així que ja no surt de casa. La Júlia està obstinada a resoldre aquesta situació fent construir una rampa per la qual poder baixar la cadira de rodes del seu fill.

Una simple rampa pot resultar una empresa impossible quan totes les condicions són desfavorables i si la seva consecució depèn de la voluntat i de la bondat dels altres.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

L’alegriaL’alegriaL’alegriaL’alegria

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Maria Carmen Alcázar Chacón

  La Marilia Samper ha escrit un text rodó, els actors estàn fantástics, tots, però cal remarcar l’Alejandro Bordanove, i l’escenografia, la llum, el so, tot fa que ens sentim partíceps de la història i les emocions que mostra l’Alegria. S’ha de veure!

  13/10/2017

 • 12345

  Mari Carmen

  Muy recomendable. Aunque el tema es triste, pero su enfoque no. Con frases que te hace reflexionar

  15/10/2017

Deixa la teva valoració

Has d'estar registrat per poder deixar la teva opinió. Pots registrar-te aquí, o pots entrar a continuació: