Andrés Lima dirigirà ‘El chico de la última fila’ amb Sergi López a la Sala Beckett

Redacció

Andrés Lima formarà part de la programació de la nova temporada de la Sala Beckett dirigint a Sergi López a El chico de la última fila de Juan Mayorga. Serà una producció pròpia de la sala juntament amb Ofici de tenebres dirigida per Joan Anguera.

Als dos muntatges, cal sumar les coproduccions ‘Blues’ (Sergi Pompermayer) que muntarà La Brutal i un espectacle al voltant dels joves que firma Cristina Clemente.

D’altra banda, la Beckett amplia les companyies residents a tres: La Ruta 40 (Una lluita constant), La Calòrica (Els ocells) i Les Impuxibles de Clara Peya (Suit TOC núm. 6), que també inaugurarà la temporada amb un concert i presentarà Pluja amb Guillem Albà.

Finalment, el teatre de Poblenou arrencarà de manera “modesta”, segons ha anunciat el seu director Toni Casares, la programació infantil amb dues obres de Les Bianchis. També continuarà el cicle de poesia Alcools i mantindrà les seves residències: la d’Els Malnascuts i la dels alumnes de l’Obrador. Per últim, recuperà L’alegria de Marilia Samper.

Articles relacionats
Comentaris
  • Pau Rosell Simón
    Pau Rosell Simón

    Ens veiem per la Beckett!

    Respondre
    18/06/2018