Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 10,00€

Comprar Entrades

T de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresa

T de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresa

Dos gran companyies de casa nostra, T de Teatre i Dagoll Dagom, s’uneixen en aquesta comèdia romàntica de llenyataires i princeses. Una obra amb aires shakespirians que ens parla de la impossibilitat de protegir-nos del mal que ens pot fer l’amor.

Sinopsi

La tendresa narra la història d’una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l’Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d’haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l’Armada passa a prop d’una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen.

El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s’hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d’homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.

Arriba la versió catalana de La tendresa, un espectacle d’Alfredo Sanzolque es podrà veure a Barcelona a partir del 19 de gener de 2019 al Teatre Poliorama. Alfredo Sanzol, guardonat amb el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per La ternura, dirigirà a Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Carlos Cuevas, Marta Pérez i Jordi Rico.

 

L’espectacle es titula La tendresa perquè parla de “la força i de la valentia per expressar amor. La tendresa és la manera com l’amor s’expressa. Sense tendresa, l’amor no es veu. La tendresa són les carícies, l’escolta, els petits gestos, els somriures, els petons, l’espera, el respecte, la delicadesa. Una societat sense tendresa és una societat en guerra” segons Sanzol.

Ànimes turmentades, plans i paraules d’amor, cors salvatges, desitjos, tremolors, visions, jocs, enganys, relacions imprevisibles, enuigs, bellesa, confiança, màgia, embolics, aire, terra, tempestes, conjurs, bogeria, gelosia, amors eterns, innocència… En definitiva, TENDRESA.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

T de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresaT de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresaT de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresaT de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresaT de Teatre + Dagoll Dagom: La tendresa

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.

Articles relacionats