Tot el que necessites per anar al teatre

Angle Mort

Angle Mort

Angle Mort és la nova comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles morts que ens envolten.

Sinopsi

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Miquel Gordó Marina

  Una immensa feina dels actors i actrius que interpreten i resolen excel·lentment. Una bona direcció per un text brillant. Un espectacle de petit format que fa passar una molt bona estona.

  11/09/2021
 • Bernadette Navarro

  Molt original, m,ha encantat i la recomano. Gran treball interpretatiu.

  06/09/2021
 • C

  Molt original.
  Tena molt actual.
  Bona posta en escena.
  Interpretació fantàstica.

  06/09/2021
 • Joan

  La comedia em va encantar especialment el guió, el ritme i la interpretació, potser hi han forats al fil però es una comedia amb un transfons social sobre el mercadeig de les feines molt ben trobat. Dues hores ben invertides.

  02/09/2021
 • Carmen Naya

  M’ha encantat l’obra. La posada en escena és molt original, la interpretació magnífica i el tema molt actual. A continuar fent teatre així de bé!

  27/08/2021
 • Taradete
  Taradete

  La obra de teatro Angle Mort trata la desgracia del despedido desde el humor. Una star-up no esta pasando por su mejor momento debido a la sempiterna crisis y números rojos, con lo que el jefe ha de prescindir de uno de sus tres empleados, lo que no va a ser tarea fácil. Mientras piensa lo que ha de decir en su despacho, afuera esperan los empleados que van entrando y saliendo… Los tres empleados diferentes entre sí son llevados a una situación límite, y afrontarán el problema de formas diferentes y de una manera cada vez más alocada sin que el espectador sepa muy bien que ocurre debido a ese angulo muerto. La originalidad de esta obra y lo que la hace diferente, dándole el potente valor añadido, es como su título indica, ese ángulo muerto, que no vemos y que se mostrará a su debido tiempo…
  La crítica completa aquí:
  https://elrincondeltaradete.blogspot.com/2021/08/critica-teatre-angle-mort-teatre-sala.html

  23/08/2021
 • Cristina López
  Cristina López

  Roc, Sergi, han trucat dels anys 90 i diuen que la vostra obra els ha semblat trencadora. Imagino que els col·laboradors voleu seguir rebent invitacions del Versus o voleu fer-li la pilota al senyor Belbel, perquè si no no ho entenc. Ja sabem que els comentaris dels espectadors són de familiars o d’intèrprets amb perfils falsos, però vosaltres… criteri, si us plau.

  Va per davant que valoro la feina dels actors i del director, però és que el text noj s’aguanta per enlloc. A excepció del joc formal (que de ben segur a primer de dramatúrgia de l’Institut del Teatre deuen fer exercicis semblants) la resta no té ni cap ni peus.

  1. Les relacions entre els personatges no s’aguanta per enlloc. Perquè el cap opta per no dur a terme el seu objectiu permetent que els empleats se li sublevin i facin el què els hi rota?
  2. És una obra naturalista? Per què el comportament dels personatges em diu el contrari, però l’espai, el text i les accions que hi esdevenen ho són. No té cap sentit.
  3. Podria durar 50 minuts, dues hores o 4 dies, l’acció es dilata a través de situacions absurdes que no sumen res a la trama. Almenys a la segona part descobrim que no és que les accions fossin absurdes, sinó que era la lògica qui era absurda (i previsible, la veritat).

  Imagino aquell espectador que va al teatre un cop cada dos anys llegint comentaris d’aquests col·laboradors i pensant que, amb obres com aquestes (i nominades a la millor obra ) dos anys és poc temps per tornar-hi.

  19/08/2021
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir a la Sala Versus Glòries vaig estar veient aquesta comèdia, un text de Roc Esquius i Sergi Belbel que dirigeix ​​Lluís Elías. Vull començar dient que s´ em fa molt difícil escriure una opinió de l’obra, atès que per les seves característiques és molt fàcil caure en el spoiler i com és lògic sou vosaltres els que heu de descobrir els intringulis, anant a veure-la. Un empresari es veu obligat a acomiadar un treballador a causa de la crisi. Un escenari partit en dos, en una part al despatx de l’empresari i les entrevistes individuals a cada treballador que els espectadors escoltem. Al mateix temps a l’altra meitat de l’escenari la sala d’espera on esperen els que han d’entrar. A aquests només els veiem gesticular i parlar sense so. Portem gairebé una hora d’obra i no entenem res, a partir d’aquest moment dóna un gir, es repeteixen les escenes, surten a la llum els embolics que no sentíem i és quan agafa sentit tot el que havíem vist i fins aquí puc llegir. Crec que a la primera part, unes retallades de temps la beneficiarien, perquè les escenes són molt llargues i repetitives, però vaja això és el que jo vaig sentir. Fresca, original, divertida i enginyosa i que perquè tot això es compleixi, com és el cas, precisava d’uns actors que estiguin 100 minuts sense sortir d’escena perquè es posin en la pell d’aquests personatges tan peculiars i caricaturescos i crec que els quatre, Rafaela Rivas, Alberto Lozano, Berta Bahr i Ramon Godino ho aconsegueixen de manera encomiable. No us ho penseu i anar a veure-la primer perquè el riure està assegurat i segon perquè una sala com és Versus que aposta per fer teatre a l’agost, és valent i cal donar-li el nostre suport.

  16/08/2021
 • Sílvia Baraldés Val

  La idea és molt original, una bona posta en escena i uns actors que estan a la pell dels seus personatges

  15/08/2021
 • Daniel Lorca

  Una obra original, fresca i ben interpretada

  14/08/2021
 • Anna T. Gri Flores

  Sorprenent fins l’últim moment. Enganxa a l’espectadora des de l’inici fins al final.

  30/07/2021
 • Marisa Soler

  Muy divertida , ingeniosa , y con giro en la media parte que provoca un no parar de reír !
  La sala es pequeña y muy acogedora y cuidan muchísimo todos los protocolos de la cobid!

  04/02/2021
 • Angelina Llongueras

  Obra divertidíssima, ben interpretada, amb un bon ritme i amb molts pocs recursos fa passar l’estona com si el temps no existís.

  30/01/2021
 • Xavier LC

  M’ha sorprès gratament.
  En sí és una comèdia atemporal sobre la feina, com a leitmotiv.
  A destacar especialment el gir sobtat a meitat de la funció on es clarifica tota la primera part i la dota de sentit. Plot twist totalment inesperat, és el que val més la pena.

  25/01/2021
Articles relacionats
Una comèdia sobre els acomiadaments laborals, a la Sala Versus Glòries

Una comèdia sobre els acomiadaments laborals, a la Sala Versus Glòries

27 juliol 2021

L’aposta estiuenca de la Sala Versus Glòries serà Angle Mort, la nova comèdia teatral sobre els acomiadaments laborals que han escrit a dues mans Sergi Belbel i Roc Esquius. “Hem […]