Tot el que necessites per anar al teatre

Miss Tupper Sex

Miss Tupper Sex

A partir del seu llibre Miss Tupper Sex, Pilar Ordóñez crea un divertit monòleg d’educació sexual on la divulgació i l’humor van agafats de la mà.

Sinopsi

Pilar Ordoñez es recolza en el fenomen tupper sex – reunions en una sala de una casa amb venda de joguines eròtiques – per parlar amb total naturalitat des de l’apetit sexual fins el fisting.

Pilar Ordoñez mostra algunes de les seves joguines i reparteix en el públic: preservatius, lubricants, piruletes… i moltes més sorpreses, en una gran pinyata d’adults.

90 minuts que es converteixen en tota una festa de color, on es recomana entrar predisposat a riure i amb una copa amb la mà. Com diria Pilar: “esto es de ¡Pelotazo!

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Aníbal Ledo Faílde
  Aníbal Ledo Faílde

  Vaig asistir amb la meva parella a l’estrena a Barcelona fa uns dies i l’espectacle va fins i tot superar les nostres expectatives, per 2 raons principals: la desinvoltura de l’actriu (i autora!) Pilar Ordóñez (a qui no coneixíem perquè no és de l’àmbit català), en especial en els molts moments d’interacció provocadora i joganera amb el públic, molt ben trobats, i també per la bona selecció dels capítols dintre de les moltes possibilitats q ofereix el tema. Cadascú hi trobarà els seus favorits però per a nosaltres potser el més memorable és el de l’esponja menstrual (tot un invent amb inesperades complicacions q no us desvetllaré). No costa gens preveure q aquest divertidíssim, fresc i inteligent monòleg tindrà una llarga estada al teatre del Raval, com ho ha fet abans a d’altres ciutats de fora de Catalunya. Les nostres felicitacions a la Pilar Ordóñez per fer-nos riure tant sense caure mai en la barroeria, i més ara que el covid ha fet estralls al món teatral i musical i es programen tantes reposicions per minvar els riscos! Bona (i merescuda) sort a tots!

  25/02/2021
 • Guy

  Ni feminista, ni vulgar, una masterclass con humor, super recomendable para pasar un buen rato solo, en pareja y/o con amigos gracias Pilar, lo pasamos genial ;)

  16/12/2019
 • Leonor

  Diversión acompañada con información..Muy recomendado como opción de sábado!

  11/11/2019
 • xavi

  Bestial!!!! Risas y más risas

  23/03/2019
 • Silvia

  Monólogo con mensaje dentro de un contexto divertido y a la vez, educativo, pasa el tiempo volando y no paras de reír

  30/07/2018
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]