Tot el que necessites per anar al teatre

Les Antonietes: Othello

Les Antonietes: Othello

La companyia Les Antonietes adapta la gran tragèdia de Shakespeare Othello, sobre l’engany i la gelosia.

Sinopsi

Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s’enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del moro, mogut per l’odi que sent cap a ell, intenta provocar la gelosia d’Otel·lo fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Hace mucho que me enamoré del buen hacer de la Cia Les Antonietes y cada vez que me entero que van a adaptar un nuevo clásico no lo dudo y voy a verles.
  Esta vez también he salido muy satisfecho del teatro!
  Han realizado una versión de Othello ágil, corta (85 minutos), con solamente 3 personajes y una escenografía prácticamente nula pero que no ha sido necesario más porque los actores captaban toda mi atención.
  Bravo a Annabel Castan que interpreta a una Desdémona Feliz y pizpireta (al principio le tenia inluso rabia), pero que al sufrir con ella el despreció de su marido y su fatal final al final empatizas a tope con ella. Brava!!
  Bravo a Òscar Intente por hacer de un Othello maravilloso que se deja arrastrar por los celos y las malas influencias acabando por hacer el peor de los pecados.
  Bravo por Arnau Puig que está sublime como Iago! Le he cogido tanta rabia y odio que he estado a punto de saltar de la platea para arrancarle los pelos! Jajaja

  Haceros un favor e id a verla. Los amantes de Shakespeare disfrutaréis de una nueva y acertada version del clásico.
  Y quienes no lo conozcan lo disfrutarán por su sencillez y maravillosa dirección.

  14/06/2018
 • Josep Oliva Sasé

  Avui a La Seca he estat veient i gaudint d’aquesta peculiar adaptació que del clàssic de Shakespeare ha fet i alhora dirigeix de manera impecable Oriol Tarrason. Les Antonietes han transportat l’obra al segle XXI reduint-la a tres personatges, una Desdèmona (Annabel Castan) que et transmet una immensa tendresa, un Othello ( Òscar Intente) un home manipulat per qui sents veritable rebuig per la seva violència, Iago (Arnau Puig) un ésser gelós i menyspreable que a mesura que avança l’obra li vas agafant odi i Cassio a qui Iago assenyala com a culpable i que en cap moment surt a escena. Els fets no poden ser més actuals mentides, masclisme i violència de gènere.tractats amb aquesta peculiar forma de treballar de Les Antonietes i que aconsegueixen que en 80 minuts ni tan sols parpellegis. Una escenografia austera, diàfan i tot blanc i com a únics elements un banc i un faristol amb dos micròfons. Extraordinària i frenètica la interpretació sense distinció dels dos actors i l’actriu. Teatre amb majúscules que cap teatraire es pot perdre.

  07/06/2018
 • Hèctor Fibla Ferrà

  Les Antonietes continuen les seves adaptacions de grans obres donant el seu toc personal i actualitzat per colpir encara més al públic. Grans interpretacions per a un clàssic de Shakespeare reduït als 3 personatges principals.

  04/06/2018
Articles relacionats
Arnau Puig: “La variabilitat del món de la interpretació és divertida”

Arnau Puig: “La variabilitat del món de la interpretació és divertida”

8 novembre 2018

Redactor: Iván F. Mula / @ivanfmula Actor molt vinculat a Les Antonietes, companyia amb la qual ha estrenat quatre espectacles, Arnau Puig fa una bona temporada que acumula projectes. Protagonista […]

Els 6 espectacles imprescindibles de La Villarroel

Els 6 espectacles imprescindibles de La Villarroel

10 setembre 2018

Focus ha presentat la nova temporada 2018-19. Es tracta d’un conjunt de propostes de gran qualitat, noms importants, humor, drama i musicals de molt diferents formats. En total, 49 espectacles […]

De fons d’armari a Depardieu. El perfil d’Arnau Puig

De fons d’armari a Depardieu. El perfil d’Arnau Puig

16 novembre 2015

Tenim ganes de donar-vos a conèixer actors, actrius, directors… Tenim ganes que els conegueu una mica més, més enllà de personatges i obres en cartell. I és per això que […]