La meravellosa família Hardwicke

A partir de 20,80€
Comprar Entrades
La meravellosa família Hardwicke
PROMOCIÓN ANTICIPADA al 20% fins el 31/07. Promoció limitada a les 100 primeres entrades

David Selvas, un dels directors més interessants i prolífics de la nostra escena, és l’encarregat de la posada en escena de La meravellosa família Hardwicke de Christopher Durang. Una comèdia multipremiada estrenada a Broadway i que ara arriba per primera vegada a l’Estat espanyol. Cristina Genebat signa la traducció al català molt acurada i fidel a l’estil de l’autor.

Sinopsi

És una comèdia escrita per Christopher Durang. La història gira entorn de les relacions de tres germanes solteres de mitjana edat, dues de les quals viuen juntes, i té lloc durant una visita de la tercera, Masha. Discuteixen de les seves vides i dels seus amors, i Masha amenaça de vendre la casa. Alguns dels elements de l’espectacle estan inspirats o fan referència a les obres d’Anton Txèkhov, inclosos alguns noms dels personatges, l’escenari de l’obra (un hort de cirerers) i el tema de la possible pèrdua d’una llar ancestral.

L’obra es va estrenar al McCarter Theatre de Princeton, a Nova Jersey, el 2012, seguida d’una producció a l’Off-Broadway aquell mateix any. El 2013 s’estrena a Broadway. En l’elenc original del McCarter, Off-Broadway i Broadway hi havia David Hyde Pierce, Kristine Nielsen, Sigourney Weaver i Billy Magnussen, entre d’altres. Posteriorment, l’obra s’ha produït a les principals ciutats dels Estats Units.

Els crítics van elogiar Vanya and Sonia and Masha and Spike com una adaptació humorística dels temes de Txèkhov que no requereix estar familiaritzat amb l’obra de l’autor rus.

La producció original de Broadway va ser un èxit. El 2013 va guanyar el premi Tony a la millor obra i el premi Drama Desk a la millor obra, entre altres guardons.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració