Tot el que necessites per anar al teatre

Els gossos

Els gossos

Els Gossos és una obra escrita i dirigida per Nelson Valente, on veurem com el dia a dia d’una família acomodada és capgira totalment. Amb Mercè Aránega, Albert Pérez, Sandra Monclús i Joan Negrié.

Sinopsi

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” assentada vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L’Albert, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura, es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Miquel Gordó Marina

  Gran interpretació dels quatre actors i un bon text intelligent que permet fer un espectacle rodó. No us el perdeu humor i causticisme…

  29/10/2020
 • Agustín Forteza
  Agustín Forteza

  Espectáculo completo. Valente, una vez más, pone el acento en las relaciones humanas con gran tacto. Por otra parte dirige con maestría a unos excelentes actores por lo cuál es una obre imprescindible para el que le agrede un muy buen teatro…

  19/10/2020
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  He disfrutado muchísimo de la obra!!
  Una comedia dramática acertadisima que pasa como un suspiro y que se disfruta de principio a fin.
  Las dudas existenciales de los personajes durante el 40 cumpleaños de la Laura ha sido lo más divertido y lo más triste que he visto en mucho tiempo.
  Todos los actores están en estado de gracia pero esta vez los aplausos más sonoros son para Mercè Aránega y Albert Pérez, los padres de la familia. Acertadisimos y muy entregados en escena!!
  RECOMENDADISIMA de principio a fin.
  No dudéis en ir a verla!!

  07/10/2020