Tot el que necessites per anar al teatre

Terrats en Cultura 2021
Últimes funcions

Els Terrats en Cultura van sobreviure un 2020 ple d’incerteses i aquest 2021 torna amb una 9a edició amb gairebé les mateixes incerteses però carregats de bones propostes de música, teatre i moviment en espais no convencionals de les ciutats.

Enguany la programació es portarà a terme els mesos d’abril, juny, juliol i setembre. Pel que fa a les propostes escèniques inclou l’espectacle Faune de Pol Jiménez; Des-Espera, el nou espectacle de Les Impuxibles; un espectacle especial Cabaret als Terrats amb Roberto G. Alonso; l’humor improvitzat de les Dejabugo, serà el protagonista del Terrat amb vins; i Brindis, una experiència immersiva de la companyia de Jaume Pérez i Juli Disla. Finalment hi haurà una estrenes absolutes: Gràcia, de Rosa Molina.

Pel que fa a la música els Terrats inclouran els concerts de Renaldo & Clara, Amaro Ferreiro, Joan Colomo, Lu Rois i Nick June, que protagonitzarà l’últim terrat coincidint amb el Piromusical de La Mercè.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

10 propostes per gaudir de l’estiu més teatral a Barcelona!

11 juny 2021

1. Una boda… i un funeral? Clara Segura i el director Oriol Broggi tornen a les arrels italianes que tan bons resultats els han donat anteriorment amb Una giornata particolare […]

Les Impuxibles, Roberto G Alonso o la cia. Dejabugo pugen als Terrats en Cultura

Les Impuxibles, Roberto G Alonso o la cia. Dejabugo pugen als Terrats en Cultura

26 abril 2021

Terrats és un cultura és una de les experiències que qualsevol amant de les arts escèniques ha de viure almenys un cop a la vida. La cita estival, organitzada pel […]