Tot el que necessites per anar al teatre

Cartellera /

Somni d’una nit d’estiu: Pirates Teatre

Somni d’una nit d’estiu: Pirates Teatre

SINOPSI

Un somni és un somni. I sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

Video

Fotos

Somni d’una nit d’estiu: Pirates TeatreSomni d’una nit d’estiu: Pirates TeatreSomni d’una nit d’estiu: Pirates TeatreSomni d’una nit d’estiu: Pirates TeatreSomni d’una nit d’estiu: Pirates Teatre

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir a La Seca vaig estar passant una divertida estona veient aquesta adaptació que han fet de l’obra de Shakespeare, Adrià Aubert i Ariadna Pastor. Dimámica, fresca, esbojarrada, festiva i molt molt enginyosa. Amb un escenari nu i amb només una gran tarima de fusta amb uns forats per on apareixen i desapareixen els actors han aconseguit una magnífica posada en escena. Els més de vint personatges són representats pels set act@rs que amb una rapidesa sorprenent canvien d’un per cert encertat vestuari. Magnífica la part musical que amb peces de Llorenç Gonzalez i Guillem Roma són interpretades amb contrabaix, mandolina, guitarra i bateria pels propis actors. Per tal de no fer spoiler prefereixo no explicar massa però us puc assegurar que us sorprendreu amb personatges, imitacions i caracteritzacions molt divertides i que porten clarament el segell Pirata. Laura Aubert, Núria Cuyás, Ariadna Pastor, Laura Pau, Lluna Pindado, Àlvar Triay i Ricard Farré fan un treball col·lectiu extraordinari. No us la perdeu, teniu fins al 25 d’aquest mes.

  05/06/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  aquesta versió més lliure i contemporània que n’han fet Els Pirates Teatre és fresca, divertida i molt esbojarrada. Una adaptació feta a mida de la companyia i on la complicitat i generositat dels actors es percep a cada escena. Van alhora i llueixen tots i cadascun dels actors, que es desdoblen -i es canvien en segons- en diferents personatges. Acompanyats de moments musicals molt ben harmoniats, els 7 actors connecten amb l’espectador des del minut 0 amb les coreografies dels follets del bosc, el toc humorístic que no pot faltar en cap text de Shakespeare i els encreuaments en una dimensió paral·lela a la del “Somni”. Cal fer, però, una menció especial al tàndem format per Ricard Farré i Àlvar Triay interpretant el seu delirant Romeu i Julieta. Si teniu oportunitat aneu a veure-la. Us la recomano

  10/06/2017

 • 12345

  Hebert

  Vagi per davant que les comèdies de WS em cansen (heretgia) amb tanta disfressa i equívocs. En canvi, aquests mateixos recursos m’han fet gaudir de valent passats pel tamís d’Els Pirates. Aquest “Somni…” és una festa, un festival Pirates 100%, on a estones dubtes de qui s’ho està passant millor, si els intèrprets o els espectadors.
  També sonarà a heretgia però aquí el text original, molt ben declamat (que no ho trobo a tots els Shakespeare), gairebé passa a segon pla per a lluïment de la posada en escena, de l’humor, la sorpresa, la complicitat amb els espectadors, les picades d’ullet (la dida de Romeu i Julieta!), els canvis de vestuari i la música. Així, la companyia de teatre que ha d’actuar a la boda mereixen un “spin off” i esdevenen protagonistes. Són delirants en el seu retrat del món artístic i fan-tàs-tics en la seva representació final, absolutament i paròdica contemporània (no faig spoilers).

  Quan barreges sirenes d’Esther Williams, teatre “contemporani” i clàssic, vestuari amb classe i hortera i el resultat, humor i amor i el resultat no és un “pastiche” sinó una bona estona, és per aplaudir. I el millor és que sembla fàcil el que fan, com si ho acabessin de pensar.

  10/06/2017

 • 12345

  Anna

  Me esperaba más de esta obra después de las buenas críticas que había visto en este portal pero no me ha gustado. Me parece que se abusa de un humor exagerado y grandilocuente que, al menos en mi opinión, sólo funciona si se usa de forma muy medida. Me recordó a estas desafortunadas comedias españolas que se están tan de moda en España desde hace unos años. Me pareció un grupo de actores interesante y muy equilibrado en talento, con el punto fuerte de la música (grandes voces de Laura Aubert, Núria Cuyàs y Lluna Pindado). Ya sé que es una comedia pero sentía que me estaban obligando a reír en cada momento. Interpretaciones muy exageradas, especialmente de algunos actores.

  19/06/2017