Tot el que necessites per anar al teatre

Quina feinada! – Fully Committed

Quina feinada! – Fully Committed

Ventura Pons, conegut pel seus treballs al cinema, dirigeix a Roger Pera en un dels grans èxits de l’Off BroadwayFully Committed.

Sinopsi

Trenta set anys desprès de la seva última direcció teatral, Ventura Pons torna al teatre amb un dels èxits de l´Off Broadway de l´any 2016.

Roger Pera agafa el relleu a Jesse Tyler Ferguson, el protagonista de la “Família Moderna” d’ABC, a la versió catalana de l´exit de Broadway al 2016 “FULLY COMMITTED” el “tour-de-force-per-solista” de Becky Mode sobre els treballs d’un agent de reserves al taulell de reserves en un modern restaurant de Manhattan. Es va estrenar a Broadway amb Mark Setlock, que també va col·laborar en la creació de diversos personatges per a la obra.

Video

Fotos

Quina feinada! – Fully CommittedQuina feinada! – Fully CommittedQuina feinada! – Fully CommittedQuina feinada! – Fully Committed

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • AMADEU MIQUEL

  Fantàstica interpretació! Son 90 minuts que passen volant. I amb un preu d´entrada d´allò méss asequible, només 12€. Últimes representacions fins el diumenge 13 de gener. No us la perdeu!

  08/01/2019
 • Susana
  12345

  Muy impresionada con la cantidad de personajes, la agilidad y la gran interpretación. Me ha encantado.

  28/10/2018
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Espectacle d’humor, però amb un aire d’amargor. Cal reconèixer el mèrit de’mantenir-se en l’energia més alta durant tota l’obra – 90 minuts – amb una gran capacitat per desdoblegar-se en diferents personatges en qüestió de segons – crec que més de 20 – https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/16/quina-feinada/

  28/09/2018
 • Jordi Casas Duocastella
  12345

  Ventura Pons aparca momentàniament la seva prolífica carrera cinematogràfica per dirigir aquesta obra al Versus Teatre. No sóc especialment admirador del seu cinema però reconec el seu talent per adaptar-hi obres literàries, per això tenia curiositat per veure com se’n sortia al teatre.
  Tot i l’estrés que provoquen algunes situacions i la durada una mica allargada de l’obra, el principal encert és adaptar el text jugant amb la vida real de Roger Pera, interpretant-se a si mateix com un actor passant una mala època, que treballa com a operador rebent les trucades per reservar taula en un restaurant de prestigi… i al mateix temps també interpreta les persones a l’altra banda del fil telefònic, amb trucades del seu “pare” incloses. Tot un tour-de-force del qual en surt amb èxit.

  17/09/2018
 • sandra tamareu lorente

  la resposta es Jesse Tyler Ferguson

  05/09/2018

Articles relacionats