Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 10,00€

Comprar Entrades

Quina feinada! – Fully Committed

Quina feinada! – Fully Committed

Ventura Pons, conegut pel seus treballs al cinema, dirigeix a Roger Pera en un dels grans èxits de l’Off BroadwayFully Committed.

Sinopsi

Trenta set anys desprès de la seva última direcció teatral, Ventura Pons torna al teatre amb un dels èxits de l´Off Broadway de l´any 2016.

Roger Pera agafa el relleu a Jesse Tyler Ferguson, el protagonista de la “Família Moderna” d’ABC, a la versió catalana de l´exit de Broadway al 2016 “FULLY COMMITTED” el “tour-de-force-per-solista” de Becky Mode sobre els treballs d’un agent de reserves al taulell de reserves en un modern restaurant de Manhattan. Es va estrenar a Broadway amb Mark Setlock, que també va col·laborar en la creació de diversos personatges per a la obra.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Jordi Casas Duocastella

  Ventura Pons aparca momentàniament la seva prolífica carrera cinematogràfica per dirigir aquesta obra al Versus Teatre. No sóc especialment admirador del seu cinema però reconec el seu talent per adaptar-hi obres literàries, per això tenia curiositat per veure com se’n sortia al teatre.
  Tot i l’estrés que provoquen algunes situacions i la durada una mica allargada de l’obra, el principal encert és adaptar el text jugant amb la vida real de Roger Pera, interpretant-se a si mateix com un actor passant una mala època, que treballa com a operador rebent les trucades per reservar taula en un restaurant de prestigi… i al mateix temps també interpreta les persones a l’altra banda del fil telefònic, amb trucades del seu “pare” incloses. Tot un tour-de-force del qual en surt amb èxit.

  17/09/2018

 • sandra tamareu lorente

  la resposta es Jesse Tyler Ferguson

  05/09/2018