Tot el que necessites per anar al teatre

Per si no ens tornem a veure

Per si no ens tornem a veure

Per si no ens tornem a veure és la primera part de La trilogia de l’amor de Alícia Serrat. Una comèdia musical on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

Sinopsi

Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d´Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casarse i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’indentitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

Per si no ens tornem a veure és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a comèdies com Leonci i Lena; El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

Fotos + fotos

Per si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veurePer si no ens tornem a veure

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Laura
  12345

  IMPRESSIONANT
  Enhorabona a tots!

  01/09/2017
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  Avui a Maldà i amb les entrades exhaurides he pogut gaudir d’aquest musical de petit format i proximitat (la sala del Maldà que em té el cor robat) amb un text d´Alicia Serrat, música de Marc Sambola i producció de Daniel Anglès. Un text senzill però molt ben instrumentat que ens parla de dos joves, que davant la intenció dels seus pares que volen forçar un casament de conveniència, fugen i al final després de passar situacions summament divertides, embolics i tripijocs, arriba l’amor veritable. La posada en escena compta amb pocs elements però molt acurada, així com un aconseguit vestuari. L’acompanyament musical a la guitarra i alguns poemes cantats, són a càrrec del propi Marc Sambola de forma excepcional. Les lletres de les cançons, genials. Esplèndid el treball d’Edgar Martínez tant pel que fa a la interpretació com cantant. I el que per a mi ha estat un descobriment (no recordo haver-la vist abans) ha estat Anna Lagares canta de meravella, i té un do que t’atrapa des del minut un. L’obra que en alguns moments em recordava estar veient un conte de Disney, ha aconseguit això, que m’ho passés com un nen amb sabates noves. Totalment recomanable i imprescindible.

  10/08/2017
 • Julià
  12345

  Una marevella, música preciosa i amb moments molt divertits. Recomanadíssima. Els dos intèrprets i músic fenomenals.

  22/05/2017

Articles relacionats