Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 17,00€

Comprar Entrades

Nenes i nens

Joel Joan presenta Nenes i nens, un monòleg protagonitzat per Anna Sahun amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre els sexes. A La Villarroel, dins del GREC 2019 Festival. 

Sinopsi

Una dona del nostre temps, amb la seva pròpia productora de documentals i mare d’un nen i una nena, protagonitza un monòleg durant el qual ens farà riure amb les històries de la seva adolescència i d’una joventut viatgera. La protagonista anirà repassant així els moments clau de la seva existència, bé adreçant-se al públic o bé escenificant-los. Assistirem al dia en què va conèixer el seu marit, als èxits professionals de tots dos, al naixement dels fills… Sí, la protagonista us parla d’una vida en particular, però a la vegada, de les relacions de parella, de germans i germanes, del paper de la dona en el món laboral, de com encaixen els homes en el món que està venint… Un gir inesperat, però, farà que aquesta vida que semblava perfecta ens mostri el revers, precipitant un final insospitat però coherent, d’aquells que deixen el públic clavat a la butaca.

Perquè Nenes i nens aconsegueix que els espectadors i espectadores es qüestionin, sense adonar-se’n, les nocions de masclisme i feminisme tal com els entenem avui i ens proposa una reflexió sobre les generalitzacions, la correcció política i sobre com acceptem com a veritats absolutes alguns plantejaments més que discutibles.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració