Joel Joan dirigeix ‘Nenes i nens’ protagonitzada per Anna Sahun a La Villarroel

Redacció

La Villarroel presenta Nenes i nens dins el Grec 2019, una obra produïda per la sala amb Arriska i Rereescenes. L’espectacle està protagonitzat per l’Anna Sahun i dirigit per Joel Joan. Es tracta d’un monòleg sense filtres de Dennis Kelly on Sahun encarna una dona valenta i intel·ligent, que explica la seva vida tal com la sent. Una història de suspens amb tocs d’humor que exposa una crua realitat amb contundència.

“És un repte. Per a tothom. Per l’actriu que l’interpreta, sens dubte, però per a l’espectador que l’hagi de veure, també”, ha explicat Joel Joan a la roda de premsa.

L’espectacle és un stand-up d’uns 90 minuts de durada, sense entreacte i dividit en tretze parts. Una dona treballadora i valenta puja a l’escenari i explica la seva vida: com va introduir-se en el món de la indústria audiovisual, com va conèixer el seu marit i va tenir dos fills. Durant l’obra s’intercalen monòlegs adreçats al públic i «escenes» en què la intèrpret reprodueix, ajudant-se de la mímica, moments quotidians viscuts amb els fills.

Girls&Boys

Girls&Boys es va estrenar el febrer del 2018 al Royal Court Theatre, on es va poder veure fins al març del mateix any amb direcció de Lindsay Turner i interpretació de Carey Mulligan, actriu de Hollywood que ha aparegut en pel·lícules com El Gran Gatsby Drive. És un text dramàtic creat per l’escriptor i productor anglès Dennis Kelly, internacionalment conegut per les seves adaptacions per a musicals (Matilda el musical, premi Tony 2013 i Olivier 2012) i per les seves col·laboracions dins del món audiovisual (la sitcom Pulling, nominada als Bafta o thriller Utopia, que li va valer un Emmy el 2014).

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!