Tot el que necessites per anar al teatre

Nenes i nens

Nenes i nens

Joel Joan presenta Nenes i nens, un monòleg protagonitzat per Anna Sahun amb un missatge feminista que qüestiona l’equilibri de poder entre els sexes.

Sinopsi

Ella és una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Va conèixer el seu marit fent cua en un vol d’Easyjet i d’entrada li va caure com el cul. Però va resultar ser un paio espavilat amb qui va acabar tenint dos fills. La petita vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà li bombardeja perquè “s’hi han amagat els terroristes”. Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Amb un ritme creixent, Anna Sahun és capaç de captar l’atenció de les espectadores sense res més que ella, la seva veu i expressió corporal i una capacitat per transmetre diferents emocions! Ha sigut brutal Enhorabona!

  13/10/2020
 • ¡Extraordinaria! Piensas que sabes lo que vas a ver. Te coge con la guardia baja, y te aplasta contra el fondo de la butaca.

  13/10/2020
 • L’actriu, el tex, m’ha encantat

  12/10/2020
 • Guió boníssim. Interpretació sublim. L’Anna Sahun omple tota sola l’escenari i et fa creure la història des del primer moment.

  12/10/2020
 • Victòria Oliveros Layola

  Ens parla de la vida d’una dona corrent però on res és el que sembla. Un text sense filtres. Sense metàfores. Sense concessions. Un cop de puny al masclisme invisible, latent i corrosiu que no desapareix de les nostres societats i que de tant en tant es mostra amb tota la seva cruesa. Regalàs d’espectacle ambv una interpretació impecable que et fa riure, angoixar-te i sortir amb un nus a la gola. Moltes Felicitats!!! https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/06/28/nenes-i-nens/

  04/07/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Monólogo divertido pero durísimo!!
  Anna Sahun nos da una lección de interpretación con esta historia de una vida. La de una mujer que se enamora, forma una familia y que descubre el lado más oscuro de su pareja.
  Reí, lloré y me emocioné con esta obra.
  Y solamente con las palabras de la actriz puesto que no hay escenografía ni nada que la apoye. Solo con su talento.
  No puedo más que recomendarla.

  30/06/2019
Articles relacionats
8 propostes del Grec amb nom propi

8 propostes del Grec amb nom propi

25 juny 2019

TONI GOMILA Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original del polifacètic mallorquí Toni Gomila. Rostoll cremat és una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida […]

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]

Joel Joan dirigeix ‘Nenes i nens’ protagonitzada per Anna Sahun a La Villarroel

Joel Joan dirigeix ‘Nenes i nens’ protagonitzada per Anna Sahun a La Villarroel

16 juny 2019

La Villarroel presenta Nenes i nens dins el Grec 2019, una obra produïda per la sala amb Arriska i Rereescenes. L’espectacle està protagonitzat per l’Anna Sahun i dirigit per Joel Joan. Es tracta d’un […]