Lluís Homar: Lo fingido verdadero

Lluís Homar: Lo fingido verdadero

Lo fingido verdadero és el nou espectacle del director d’escena Lluís Homar a partir del text de Lope de Vega. Una nova producció de la  Compañía Nacional de Teatro Clásico que aborda el tema sobre la vida com una representació teatral els papers de la qual estan escrits per Déu, i el nostre talent com a intèrprets serà jutjat en funció dels preceptes cristians.

Sinopsi

Junt amb Hamlet, deShakespeare, i L’impromptu de Versalles, de Molière, Lo fingido verdadero construeix una fascinant trilogia sobre el teatre dins el teatre al segle XVII.

El teatre Barroc va insistir en la idea que la vida és una representació teatral en la qual els papers estan escrits per Déu, i el nostre talent com a intèrprets serà jutjat en funció dels preceptes cristians.

Les tres jornades de l’obra ens proposen una fascinant reflexió sobre el destí i les seves aparents arbitrarietats. El fingiment al qual obliga l’art teatral podrà convertir-se en un viatge cap a la veritat, sigui com sigui la forma en què vulguem identificar-la. Escrita de manera simultània a Arte nuevo de hacer comedias, Lope de Vega ens regala una de les reflexions més fascinants sobre la veritat en la vida i als escenaris que han produït el teatre de tots els temps.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Lluís Homar nos trae el clásico de Lópe de Vega. Una obra que trata sobre la vida a través de representaciones teatrales. Un juego en clave de comedia con un verso precioso que no dejará indiferente a nadie.

  Un elenco abrumador con actores y actrices que interpretan a varios personajes a la vez nos llevarán de la mano a la antigua Roma, lugar donde transcurre la acción. Y entre asesinatos, alzamientos de poder, comedias teatrales y tragedias sangrientas seremos testigo del destino de los personajes.

  Dos horas que se me han pasado volando disfrutando del buen hacer de toda la compañía. Con un final apoteósico que nos ha dejado a todos clavados en la butaca. Muy bien!!

  13/05/2022
Articles relacionats
‘Lo fingido verdadero’, un clàssic sobre la veritat a la vida i als escenaris

‘Lo fingido verdadero’, un clàssic sobre la veritat a la vida i als escenaris

4 maig 2022

Amb l’objectiu per donar a conèixer al gran públic muntatges teatrals menys coneguts dels autors del Siglo de Oro, la Compañía Nacional de Teatro Clásico porta fins al Teatre Romea […]