Tot el que necessites per anar al teatre

Les tres germanes

A partir de 14,50€
Comprar Entrades
Les tres germanes

Tornen Les tres germanes sota la direcció de Julio Manrique, Premi de la Crítica 2020 al Millor espectacle. Al repartiment, Mireia Aixalà, Joan Amargós, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Jordi Rico, Marc Rius, Maria Rodríguez, Lluís Soler i Elena Tarrats serveixen el text de Txékhov després d’haver suspès funcions al gener, a causa de la COVID. Un retrobament i un luxe.

Sinopsi

La història de tres germanes (Maixa, Olga i Irina) i un germà (Andrei) en la vida insatisfeta i decadent de les classes privilegiades en la Rússia rural. Moscou és el principal element simbòlic de la peça, sempre idealitzat i anhelat pels personatges, incapaços d’atrapar el món nou que ja despunta.

Les tres germanes voldrien anar a Moscou. Però no hi van. Voldrien vendre la casa on viuen, canviar de feina, de parella o de vida. Però no ho fan. Són capaces d’imaginar-se vivint una vida millor, una vida nova, plena de sentit i de llum. Però no saben com viure-la. I pateixen. Perquè no són on voldrien ser. Perquè no fan el que voldrien fer. Perquè no estimen qui voldrien estimar. Perquè no les estima qui voldrien que les estimés. Perquè no són qui voldrien ser. I per què?

ACCESSIBILITAT
A partir del 19/12, sobretítols en castellà i anglès cada dissabte
18/12 i 15/01 sobretítols adaptats
08/01 audiodescripció
COL·LOQUIS
11/12 prefunció a les 18.00 h

15/01 postfunció

SALA ONLINE
#LliureAlSofà a partir del 08/01
entrades a la venda apartir d’octubre

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Magda
    Magda

    Només puc dir que Les Tres Germanes és de les millors obres que he vist. La interpretació brutal, presenta un molt bon ritme i les dues hores i mitja de durada et passen volant.
    Però el que més m’ha al.lucinat sense dubte és la posta en escena i la tècnica directiva. Portar aquest clàssic a la vida actual no és fàcil i Julio Manrique ho ha sapigut fer molt i molt bé. La lectura que faig de la peixera on es troben els actors durant l’obra, potser no és la mateixa que ells esperen que fem com a espectadors, però ens plasma la vida de com estem en l’actualitat a dia d’avui mateix. No dic res més que no vull ni puc fer spoiler però sí que aconsello que no deixeu de veure-la. Ho val moltíssim. De debó.

    30/12/2020
Articles relacionats
El Teatre Lliure centra la seva nova temporada en el teatre de l’Europa de l’Est

El Teatre Lliure centra la seva nova temporada en el teatre de l’Europa de l’Est

7 juliol 2021

El Teatre Lliure ha avançat algunes de les propostes que protagonitzaran la seva cartellera a partir de la pròxima temporada. L’equipament, dirigit per Juan Carlos Martel, centrarà la seva mirada […]

Julio Manrique aposta per una versió molt actual de ‘Les tres germanes’

Julio Manrique aposta per una versió molt actual de ‘Les tres germanes’

11 desembre 2020

El Teatre Lliure proposa, fins al 17 de gener, una nova mirada de l’obra Les tres germanes d’Anton Txèkhov, en una adaptació feta per Julio Manrique, Marc Artigau i Cristina […]

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

16 setembre 2020

El Teatre Lliure ha presentat la programació de tardor de la Temporada 20-21. El director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, ha explicat que la seva aposta és “valenta i […]