Tot el que necessites per anar al teatre

La Familia Addams

La Familia Addams

Al esbojarrat i fascinant món al revés de La Família Addams, estar trist és ser feliç, allò insensat és sensat, sentir dolor és sentir alegria, allò imprudent és prudent i la mort i el sofriment són la matèria del que estan fets els seus somnis. No obstant això, tot i viure en aquest aconseguit i refinat equilibri, aquesta peculiar família encara ha de fer front a un dels malsons més esgarrifós amb què s’enfronten tots els progenitors d’aquest planeta; els nens Addams es fan grans.

Sinopsi

Durant centenars d’anys, Gómez i Morticia, el patriarca i la matriarca del clan han viscut per i per a preservar els autèntics valors Addams, tan especials com únics, i desitgen continuar vivint en aquesta harmonia pels segles dels segles. Però una cosa inesperada va esdevenir. La seva fosca, macabra, tenebrosa i estimada filla, dimecres, que ja és una preciosa jove de divuit anys d’edat, està a punt per emancipar-se. S’ha enamorat de Lucas Beineke, un noi dolç, afectuós, respectuós i intel·ligent d’una família “normal” i respectable d’Ohio.

Serà aquest jove, el més indicat per esdevenir un membre més dels Addams? Ningú aquesta molt d’acord amb aquesta parella i per empitjorar les coses, dimecres ha convidat a sopar als “Beinekes”. En una nefasta, fatídica i hilarant nit, a casa dels Addams, els més ocults secrets es van a revelar, les relacions, amors i amistats seran examinades, i la família Addams al complet, ancestres inclosos, haurà de fer front a l’única terrible cosa que ha aconseguit evitar durant generacions: el canvi.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Familia Cano

  Hi vam anar els adults de casa ja que som fans de la pel·lícula i no ens va decebre gens! Un argument divertit (tot i que amb alguna broma una mica passada de voltes) amb un repartiment extraordinari. L’actriu que fa de Miércoles ens va deixar bocabadats a la seva cançó. Quina energia i quina veu!

  16/12/2018
 • Marta
  Marta

  Una estona divertida i entretinguda recordant uns personatges apreciats pels grans i un descobriment per als més petits.

  14/12/2018
 • miguel

  Solo apto para pasar un buen rato.Un elenco que lo hace muy bien y la orquesta……de verdad la musica es en directo?quiero pensar que si

  10/12/2018
 • Josep Oliva Sasé

  Ahir vaig estar al Coliseum gaudint d’aquest musical magníficament dirigit per Esteve Ferrer. Una versió actualitzada i amb al·lusions a fets dels nostres dies d’aquesta curiosa i tètrica família. En aquesta ocasió l’argument gira al voltant de Miércoles, la filla que ja ha complert els 18 anys i vol independitzar-se i casar-se amb un noi, Lucas ¨normal¨ i d’una família també ¨normal¨ d’Ohio. Per això organitza un sopar a casa de la família Addams perquè els seus pares Morticia i Gòmez coneguin al nuvi i als seus futurs consogres. Com podeu imaginar allà passa de tot, situacions molt però molt divertides i no ja pel que diuen sinó com ho diuen, un no parar de riure vaja. L’escenografia que em va semblar molt bàsica acaba resultant atraient gràcies a una immillorable il·luminació. Mùsica en viu magníficament interpretada per uns músics que per motius de cabuda a l’espai escènic, estan sota l’escenari i clar no visibles per al pùblic. Un cos de ball amb 10 ballarins i ballarines que ho fan francament molt bé, tot i que les coreografies es podrien millorar i que són els que representen els avantpassats. I una interpretació de 10 per part de tots els actors i actrius tot i que voldria destacar a Carmen Conesa (Morticia), Xavi Mira (Gòmez), Meritxell Duro (Abuela) i Lidia Fairén (Miércoles) que canta de meravella.Si voleu passar dues hores i mitja que passen en un tres i no res, us aconsello no us ho perdeu.

  22/11/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Un musical sobre la Familia Addams ya tiene de entrada al público ganado!
  El musical cuenta con ventaja y cuando he entrado al teatro he flipado con la gran ambientación y la escenografía me ha dejado flipado toda la obra. ES ESPECTACULAR!!
  El vestuario y la iluminación también es muy notable. Los actores cantan muy bien e interpretan sus personajes con gracia y eficacia.
  Lo malo… la historia no engancha. Demasiado sencilla para tanta duración de musical. Los números musicales bastante olvidables y la segunda parte se me ha hecho eterna.
  Un buen entretenimiento para toda la familia pero dista mucho de ser un gran musical.

  25/10/2018
Articles relacionats
Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

2 febrer 2019

Per Christian Machío / @ChristianMachio Ja molt abans del concepte “emprenedoria” sempre sentia a dir que, en aquell carrer on vegis un parell de sabateries, el millor negoci és obrir-ne una […]