Tot el que necessites per anar al teatre

Eva contra Eva

A partir de 24,00€
Comprar Entrades
Eva contra Eva

Eva contra Eva és una comèdia inspirada en el clàssic “All about Eve” de Joseph L. Mankiewicz, escrita per Pau Miró i dirigida per Sílvia Munt. Emma Vilarassau, Nausicaa Bonín, Eduard Farelo i Andreu Benito són els seus intèrprets protagonistes.

Sinopsi

Dues actrius de generacions diferents han d’interpretar un mateix personatge. En aquesta coincidència topen dues maneres d’entendre la vida i la professió. L’actriu més jove lluita per aconseguir l’oportunitat de donar-se a conèixer. L’actriu més gran s’esforça per no permetre que el pas dels anys la faci desaparèixer dels escenaris. Però això no les converteix necessàriament en enemigues, sinó que tenen mirades complementàries i poden aprendre l’una de l’altra, sense cap necessitat de destruir-se.  Se n’adonaran o acabaran devorant-se?

Els cinc personatges d’Eva contra Eva (el director, el crític, la representant i les dues actrius) fan servir el teatre per parlar de la vida i la vida per parlar del teatre. S’entreguen a aquesta professió amb tanta intensitat i devoció que sovint perden la capacitat de riure’s de si mateixos. I és en l’excessiva transcendència que atorguen a les seves vulnerabilitats, que es converteixen en meres vanitats, on rau la comèdia. Shakespeare deia que l’objectiu del teatre és posar un mirall davant dels espectadors per poder-hi reflectir les virtuts i els defectes de cada època. Tant de bo al mirall que ofereix Eva contra Eva puguem veure algunes de les nostres imperfeccions contemporànies amb un somriure a la cara.

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Dos actrices, de generaciones diferentes, tienen que interpretar a un mismo personaje.
  La actriz más joven lucha por conseguir llhacerse un hueco en la difícil escena teatral. La actriz veterana intenta no desaparecer de los escenarios ya que la veteranía es sinónimo de caducidad y olvido. La guerra está servida!!

  Me ha gustado muchísimo el trasfondo que tiene la obra. El mensaje que quiere dar y como lo han enfocado.
  Ambas actrices protagonistas brillan con luz propia aunque obviamente la Vilarasau tiene una escena en el tramo final que nos ha hecho arrancar en aplausos a toda la platea a pesar de que aún no había acabado la obra.
  No he podido comenzar mejor la temporada teatral!!

  03/09/2021
Articles relacionats
L’any de la remuntada del Grup Focus: grans noms i espectacles imprescindibles

L’any de la remuntada del Grup Focus: grans noms i espectacles imprescindibles

5 setembre 2021

El Grup Focus ha presentat la programació de la 35a temporada dels seus teatres (Romea, Goya, Villarroel i Condal) formada per prop de 70 espectacles, dels quals 20 són produccions […]

Emma Vilarasau: “L’abús de poder és cruel, però l’abús sexual em provoca… fàstic”

Emma Vilarasau: “L’abús de poder és cruel, però l’abús sexual em provoca… fàstic”

12 març 2021

El salt de l’escena a la petita pantalla, als menjadors de casa, i al cinema la va convertir en poc temps una de les actrius més populars i estimades del […]