Tot el que necessites per anar al teatre

Diumenge: Joan Brossa / Hermann Bonnín

Diumenge: Joan Brossa / Hermann Bonnín

SINOPSI

El retrat d’un matrimoni convencional i burgès dels anys seixanta. Un salonet amb tresillo d’on sorgeixen, simbòlicament, moltes agulles de fer mitja. Tota una deconstrucció i reconstrucció del pensament femení. Una posada en escena en la que, des de la nostàlgia dels anys “seixanta”, queda “reflectida en un mirall retrovisor surrealista”, com ens diu el director Konstantin Bogomolov, referint-se al seu muntatge de l’obra d’Oscar Wilde, “Un marit ideal”.

Video

Fotos

Diumenge: Joan Brossa / Hermann BonnínDiumenge: Joan Brossa / Hermann BonnínDiumenge: Joan Brossa / Hermann BonnínDiumenge: Joan Brossa / Hermann BonnínDiumenge: Joan Brossa / Hermann Bonnín

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    XAVIER CERVELLÓ ATANES

    Grans interpretacions però amb falta de contingut. És cert, sorprèn per no tenir una estructura establerta però també et deixa buit el fet que cap història tingui un lligam.

    08/05/2017

Articles relacionats

'Diumenge', surrealisme brossià a La Seca

'Diumenge', surrealisme brossià a La Seca

14 abril 2017

Abel Folk, Àngels Bassas i Àlex Casanovas protagonitzen Diumenge, una obra surrealista de Joan Brossa ambientada als anys 60 i dirigida per Hermann Bonnin. L’espectacle es podrà veure a La Seca Espai Brossa del 19 d’abril al 21 de maig i forma part de l’epicentre Brossa.

Llegir més... n