Tot el que necessites per anar al teatre

Desde Berlín. Tributo a Lou Reed.

Desde Berlín. Tributo a Lou Reed.

No m’agradava l’escola
No m’agradaven els grups
No m’agradava l’autoritat …
Estava fet per al Rock&Roll
(Lou Reed)

Nova York, The Factory, Warhol, creació explosiva, molta poesia, realitat i irrealitat, molta ambigüitat i sobretot, molt Rock and Roll.

Al voltant de tot aquest panorama, un músic, poeta, agitador, ciutadà de la seva ciutat i no d’una altra, hereu de la més pura tradició poètica urbana de Delmore Schwartz, Saul Below o Allen Ginsberg i algú que esdevé una influència fonamental per a diverses generacions de músics, poetes i persones de la cultura, Lou Reed.

De la mà d’Andrés Lima, Pablo Derqui i Nathalie Poza ens portaran a fer un passeig per aquest univers màgic, contradictori i extremadament brillant que ha marcat el pas a tants i tants artistes de totes les disciplines de l’art dels últims 60 anys.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • No coneixiem Andrés Lima i ens ha deixat un molt bon record veure ‘Desde berlin’. Sembla que el seu autor es un fan i a més un amic de lou reed donat que Berlín és un dels reculls de poemes més tristos que ens va deixar.
    D’aquesta forma, arriba amb realisme al pati de butaques amb aquesta cruesa, d’amor i desamor dins l’esquizofrenia dels protagonistes en la seva adicció a les drogues. Recomanable, veure aquests grans actors i aquests sentiments fluint, no es pot perdre. Nathalie Poza i Pablo Derqui en una habitació freda i tanta calidesa unes passes enllà.

    24/09/2014