Tot el que necessites per anar al teatre

Demà

La companyia La Virgueria compta en aquesta ocasió amb la dramaturga Helena Tornero, amb qui comparteix l’ADN de la reflexió i la consciència social. Amb Demà prometen contingut sense oblidar els elements escènics, sempre a favor d’una poesia que va de la paraula a l’estètica passant per tots els racons de la posada en escena.

Sinopsi

Em sents? Demà comença tot. Demà somriuràs, demà tindràs tot l’amor que desitges, demà el teu somni començarà a fer-se realitat. Mai més llàgrimes, mai més solitud, mai més aquella sensació d’estar en un lloc oblidat i perdut del món on no arriben les trucades ni les veus amigues. Perquè a partir de demà estaràs amb ell. I amb ell al teu costat res no pot anar malament.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Toni Riba

  Quan et conviden a veure un espectacle tens una obligació moral a escriure bé sobre un espectacle. Doncs bé, després de llegir algunes valoracions tinc la sensació que m’he perdut alguna cosa.

  Seré breu. Demà és un espectacle que ja hem vist. Innova poc o res, amb una estructura forçada on, per algun motiu, els personatges es neguen a revelar, com diria l’Ivan, “una part molt fosca”. Era necessari afegir una segona trama per aconseguir un text amb interés? Perquè no funciona, i obrim una finestra temàtica que queda flotant a l’aire, amb la sensació que l’obra no estigui acabada.

  Pel que fa a la direcció, el muntatge suma la racionalitat del text per aconseguir un text on les emocions no existeixen enlloc (a excepció d’alguns moments en què els actors semblen estar vius i s’atura la lectura dramatitzada).

  I ja està. Si tenir un bloc et fa crític de teatre, almenys tingueu la decència de no vendre la vostra opinió a canvi d’unes entrades.

  03/03/2020
 • Fantàstica! Un Blackmirror en 3D!

  24/02/2020
Articles relacionats
La Virgueria i Helena Tornero s’alien per parlar de l’amor en un thriller distòpic a la Sala Beckett: ‘Demà’

La Virgueria i Helena Tornero s’alien per parlar de l’amor en un thriller distòpic a la Sala Beckett: ‘Demà’

19 febrer 2020

Aquesta temporada La Virgueria celebra els seus 10 anys de trajectòria sent companyia resident de la Sala Beckett, el teatre on van estrenar el seu primer muntatge. Després de portar Medusa a […]