Tot el que necessites per anar al teatre

Clara Segura i Bruno Oro: Cobertura

Clara Segura i Bruno Oro: Cobertura

Clara Segura i Bruno Oro presenten Cobertura, una història hilarant i tendre sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs. La parella artística de Vinagre es retroba per a interpretar múltiples personatges en aquesta comèdia.

Sinopsi

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama  “Quiero nadar en tus ojos” i a conèixer la seva actual parella, l’actriu Roxana.

Avui, 10 anys més tard d’aquell rodatge, la parella pateix una crisi. La Roxana ha esdevingut una icona feminista a les xarxes socials i la seva carrera professional es troba en el seu millor moment. En canvi, el Guillermo, està vivint un declivi professional.

La projecció de la pel·lícula podria ser un moment especial per fer-los recordar allò que els va unir però un imprevist mundial fa trontollar-ho tot.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Joan

  Divertida!!

  03/04/2021
 • Maria Delriu Gispert

  Com a gran fan de vinagre em va encantar veure’ls en viu i en directe i recordar els millors personatges de la serie. Tot i així, esperava bastant més de l’obra sencera i del fil argumental, hi ha una estona durant el nus de l’obra que es fa una mica pesada.

  15/03/2021
 • Raul

  Nomès per incodicionals de Bruno Oro i per no incondicionals de la Clara Segura, a qui fa fredor de veure en aquesta obra essent com és un referent dramàtic. No és una obra, és una succeció inconnexe d’esquetjos telev elDeyp isius pel lluiment histriònic del Bruno, amb excés de contingut gravat de video. I prou. Si us va agradar Vinagre de TV3 i no us fa res pagar 30€ per veure un capítol de dues hores, endevant, si no, abstenir-se.

  06/03/2021
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola

  Mai abans els actors ens havien agraït amb tant fervor el que anem al teatre. Doncs la veritat és hauríem de ser nosaltres els que, veient l’entusiasme dels protagonistes interpretant una multitud de personatges en aquesta esbojarrada comèdia, agraïm no una sinó mil vegades que ens hagin fet riure de gust i passar-ho d’alló més bé. Tornem als teatres que es molt segur i val molt la pena

  02/10/2020
 • papabloblo

  Un no parar de riure!

  20/02/2020
 • Arès

  he rigut moltíssim, bona teràpia!

  16/02/2020
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Claramente este tipo de obra no es para mí.
  No he disfrutado de su humor, ni de sus chistes, ni tampoco demasiado de su historia principal.
  Reconozco que alguna risa se me ha escapado con alguno de los gags pero básicamente he estado gran parte de la obra mirando el reloj para ver cuánto faltaba para poder salir a la calle.
  Amo a Clara Segura. A Bruno Oro no tanto.
  No voy a ser yo quien diga que es una mala obra. Simplemente no es para mí.
  La gente reía mucho y los actores se notaba que disfrutaban representándola. Así pues debo ser yo jajajaja
  Así que todo bien!!

  08/02/2020
 • Teo Navarro

  Obra bastant fluixa. La dramatúrgia no és gaire lluïda, amb la introducció de diversos esquetxos que apareixen com a pedaços en el fil argumental. De fet, és més una juxtaposició d’escenes còmiques que una obra teatral pròpiament dita. Amb un abús dels recursos audiovisuals amb un enfocament massa televisiu.

  Com que l’humor és previsible, desllueix bastant el gran talent interpretatiu de la Clara Segura (excel·lent en obres com ‘Les noies de Mossbank Road’ o ‘La bona persona de Sezuan’, per exemple) que, com a directora de l’obra, no ha estat gaire reeixida.
  El Bruno Oro fa de sí mateix, és a dir, segueix encasellat en el seu vessant còmic habitual. Potser farà les delícies d’aquelles i aquelles que li siguin incondicionals, però frustrarà a qui esperi quelcom més que alguns moments divertits i dispersos en una obra, dissortadament, bastant insubstancial.

  04/02/2020
 • Lidia Homs

  Un espectacle de festa major de poble, no us gasteu els diners, us ho recomana una gran fan de Vinagre i d’aquest gran duet artístic que malhauradament m’ha decepcionat completament. Cobertura és un circ d‘entreteniment de molt baix nivell del quan només se‘n salven els moments improvizats d‘interacció amb el públic i els dos o tres instants en què es ressuciten personatges de Vinagre. Dos grans intèrprets que perden la brillantor per culpa d‘una obra mediocre amb un humor totalment previsible i un fil argumental molt dolent. Potser és que aquest parell d‘actorassos poden fer grans gags curts i rasos però a l‘hora de crear i dirigir una obra amb un argument de més de 10 minuts fan fallida i de la grossa. Una llàstima!

  02/02/2020
Articles relacionats
Clara Segura: “Les bestieses que fem a l’escenari només les puc fer amb el Bruno”

Clara Segura: “Les bestieses que fem a l’escenari només les puc fer amb el Bruno”

8 febrer 2021

Les ganes de tornar a fer comèdia junts van portar a Clara Segura i Bruno Oro, la parella de la sèrie Vinagre, a portar la temporada passada un nou projecte: […]

On són les dones a la cartellera teatral? Les dones són aquí!

On són les dones a la cartellera teatral? Les dones són aquí!

2 març 2020

La insuficient presència de dones en la direcció i la dramatúrgia dels espectacles de les programacions, en general, dels teatres de la ciutat, porta generant nombroses crítiques (de forma pública) […]