Tot el que necessites per anar al teatre

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers

Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers és un projecte de teatre documental i vivencial d’Àlex Rigola, un dels directors catalans més internacionals. L’edició passada va presentar dues propostes gens convencionals, una de les quals era la instal·lació Macho man sobre la violència masclista. I continua trencant els límits de l’escena.

Sinopsi

Josep Pujol, doctor en economia i catedràtic en història i institucions econòmiques, reflexiona sobre la vida amb la seva filla entre sessió i sessió de quimioteràpia. La seva filla és Alba Pujol, actriu, dramaturga i poeta. Tot és veritat. Tant com els filòsofs que ronden, vagaregen i remuguen a prop jugant a la petanca.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • En aquesta obra, l’actriu Alba Pujol recrea les converses que va tenir amb el seu pare, interpretat per Pep Cruz, en la fase terminal d’un càncer que va acabar amb la seva vida.
  Amb aquesta temàtica és inevitable passar per moments molt emotius, però també amb punts d’humor i digressions sobre la vida.
  En finalitzar l’obra et queda la sensació d’haver après una gran lliçó sobre com gestionar la mort.

  12/01/2021
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Tengo que agradecer al Teatre Poliorama que haya re estrenado esta obra que lo petó en la temporada pasada en la Sala BECKETT.
  Por fin hoy yo he podido disfrutarla. Y si, puede que la hubiera cogido con más gusto en otro momento vital pero creo que es una obra necesaria. Triste, bonita pero también real y conciliadora.
  Está claro que no estamos preparados para gestionar nuestra muerte y puede que las conservaciones que tienen Alba Pujol con su padre, enfermo terminal de cancer de pulmón en sus últimos meses de vida, nos ayuden un poco a abrir la mente y a reflexionar.
  Pep Cruz y Alba Pujol están magníficos y desprenden una química maravillosa!!

  01/10/2020
 • “La pulsió de la mort ens porta a la vida”
  Valenta, emotiva i molt, molt humana. Imprescindible.

  31/08/2020
 • Molt recomenable. Culturalment no estem preparats per gestionar la mort i et reafirma en coses que tens clares i obre una visio per “ normalitzar”el traspas,..

  07/02/2020
Articles relacionats
Àlex Rigola: “La cultura permet tornar-nos a connectar amb la bellesa”

Àlex Rigola: “La cultura permet tornar-nos a connectar amb la bellesa”

23 octubre 2019

Per Oriol Puig / @ori_uri Sense perdre ni un bri de l’actitud que l’ha convertit en un gran director d’escena, Àlex Rigola s’ha guanyat el públic i ha reivindicat els […]