Una comèdia sobre els acomiadaments laborals, a la Sala Versus Glòries

Redacció

L’aposta estiuenca de la Sala Versus Glòries serà Angle Mort, la nova comèdia teatral sobre els acomiadaments laborals que han escrit a dues mans Sergi Belbel i Roc Esquius.

Hem volgut fer una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador al voltant de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones“, explica Roc Esquius. L’obra proposa una reflexió sobre aquells ‘angles morts’ que tenim a prop, que s’escapen de la nostra vista però que poden capgirar el decurs de la societat en un tres i no res.

Dirigida per Lluís Elías (antic membre de Els Joglars), Angle Mort explica la història d’un cap d’una petita nova empresa que ha de fer fora a un dels seus tres treballadors. Mentre el directiu fa el que a priori sembla un pur tràmit, a fora del despatx (a la sala d’espera) la situació es complicarà fins a arribar a situacions surrealistes. L’obra juga amb el que passa en aquests dos espais i  també amb la paraula i el gest: “Ens venia molt de gust jugar amb els actors i les actrius a fer aquest doble joc: expressar-se amb paraules i sense, de manera frenètica i còmica, a vegades paroxística, portant les situacions fins a límits descontrolats i surrealistes“, explica Belbel, i afegeix: “Aquesta simultaneïtat temporal i espacial ens permetia jugar constantment entre allò que se suposa que passa realment i allò de què no tenim cap certesa però on s’intueix que succeeixen coses ocultes, secretes i imprevistes“.

L’obra, que es podrà veure del 20 de gener al 21 de febrer, està interpretada per Berta Bahr, Ramon Godino, Alberto Lozano i Rafaela Rivas. Més info, imatges i entrades a:

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
  • Agustina Corchon Navarro

    Una obra molt recomanable i divertida. No deixeu d’ anar a veure-la us sorprendrà. Moltes gràcies als actors per la bona estona que ens heu fer passar.

    Respondre
    12/08/2021
Enllaç copiat!