Una comèdia sobre els acomiadaments laborals, a la Sala Versus Glòries

Redacció

L’aposta estiuenca de la Sala Versus Glòries serà Angle Mort, la nova comèdia teatral sobre els acomiadaments laborals que han escrit a dues mans Sergi Belbel i Roc Esquius.

Hem volgut fer una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador al voltant de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones“, explica Roc Esquius. L’obra proposa una reflexió sobre aquells ‘angles morts’ que tenim a prop, que s’escapen de la nostra vista però que poden capgirar el decurs de la societat en un tres i no res.

Dirigida per Lluís Elías (antic membre de Els Joglars), Angle Mort explica la història d’un cap d’una petita nova empresa que ha de fer fora a un dels seus tres treballadors. Mentre el directiu fa el que a priori sembla un pur tràmit, a fora del despatx (a la sala d’espera) la situació es complicarà fins a arribar a situacions surrealistes. L’obra juga amb el que passa en aquests dos espais i  també amb la paraula i el gest: “Ens venia molt de gust jugar amb els actors i les actrius a fer aquest doble joc: expressar-se amb paraules i sense, de manera frenètica i còmica, a vegades paroxística, portant les situacions fins a límits descontrolats i surrealistes“, explica Belbel, i afegeix: “Aquesta simultaneïtat temporal i espacial ens permetia jugar constantment entre allò que se suposa que passa realment i allò de què no tenim cap certesa però on s’intueix que succeeixen coses ocultes, secretes i imprevistes“.

L’obra, que es podrà veure del 20 de gener al 21 de febrer, està interpretada per Berta Bahr, Ramon Godino, Alberto Lozano i Rafaela Rivas. Més info, imatges i entrades a:

 

Articles relacionats
Comentaris
  • Agustina Corchon Navarro

    Una obra molt recomanable i divertida. No deixeu d’ anar a veure-la us sorprendrà. Moltes gràcies als actors per la bona estona que ens heu fer passar.

    Respondre
    12/08/2021
Enllaç copiat!