Tomas Fuentes

Tomàs Fuentes

Badalona, 1983. Llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull. Postgrau en guió de ficció i entreteniment per la Universitat Pontifícia de Salamanca. Inicia la seva carrera com a guionista el 2005 a la productora El Terrat, on va escriure més de mil monòlegs per a Buenafuente, dues gales dels premis Goya i diversos espectacles teatrals. Ha escrit per a programes com Òrbita Laika, El Foraster o Boig Món.

Ha estat guionista del programa radiofònic “La Competència” (Rac 1), “Està passant” (TV3), escriu per a la web satírica El Mundo Today, i col·labora a “Avui por hoy” (Cadena Ser) i “Vía libre” ( Raco 1). A Internet és cocreador del podcast d’humor «Viure, quina moguda!» (Podium Podcast). Va ser membre del grup fictici Da Flowers, que, amb el seu tema «Osca: la capital mundial», va aconseguir més d’un milió de visites a YouTube. És un dels socis fundadors de l’agència de guionistes 12 Monos.

Lloc de naixement
Badalona
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats
Els humoristes que marquen tendència

Els humoristes que marquen tendència

Que dues de les televisions públiques de Catalunya, TV3 i TVE, recuperin el late night és una excel·lentíssima notícia. Aquest format de programa és el gimnàs i camp de proves […]