Tot el que necessites per anar al teatre

L.O.C.A. comedy

L.O.C.A. comedy

La sala Badabadoc de Gràcia serà l’escenari de L.O.C.A comedy, el primer open mic de monòlegs còmics LGBTQ + de Barcelona.

Presentat per Andrea Farina, còmic i promotor de el projecte, al costat de Mai Bomcompte comptarà amb la participació de Penny Jay, Ricardo Moya, Ignasi Taltavull, Alexia Luna i Montse Estepa.

La iniciativa neix per donar més visibilitat a artistes de l’col·lectiu (i friendly) per parlar de temàtiques diferents de les que generalment es tracten en aquest món.

El panorama actual de la comèdia a Espanya està canviant, però segueix dirigit a un públic majoritàriament heterosexual. Això depèn de dos factors que es retroalimenten: D’una banda, la baixa representació d’humoristes LGBTQ + al circuit i de l’altra, l’escassa participació de públic LGBTQ al no sentir-se identificat amb l’oferta de comèdia “tradicional”.

L.O.C.A. comedy neix amb l’objectiu d’expandir les fronteres de la comèdia.
Busca ser inclusiu, trencar les dinàmiques i temàtiques reiterades de el masclisme dominant que segueix monopolitzant molts micros, actualitzar els textos i els acudits a la realitat que vivim.

Barcelona no es pot quedar enrere, sent ciutat líder a Europa per la protecció dels drets LGBTQ +, a l’una d’altres ciutats com Madrid, Londres i Nova York, que promocionen setmanalment diferents open-mic de comèdia LGBTQ amb gran èxit.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘[Des]Encuentros’ i ‘Mirta en espera’, dos èxits que tornen a La Badabadoc

‘[Des]Encuentros’ i ‘Mirta en espera’, dos èxits que tornen a La Badabadoc

5 agost 2020

La Badabadoc, la sala teatral de proximitat ubicada al barri de Gràcia, ha presentat la programació sota el lema: Un pequeño teatro. Una gran experiència. Els seus fundadors, Guadalupe Cejas […]