Propostes per acabar i començar l’any al teatre

Mercè Rubià

Encara no teniu plans per Cap d’Any? Cap al teatre! Que preferiu anar a ballar? Doncs el dia 1 també hi ha un munt de teatres oberts. No se’ns acut cap manera millor d’iniciar el 2015!

lluernes_laminimal

Per celebrar el Cap d’Any…

Si sou dels que espereu a fer plans a última hora, o us ha fallat el que teníeu previst, correu que les entrades de cap d’any volen a tots els teatres! Teniu un munt de propostes, des dels musicals d’èxit com Polònia, Mar i Cel i Sister Act, passant per la comèdia amb l’infal·lible d’El Crèdit i T’estimo, però no tant, la fantàstica Nit de Reis del Círcol Maldà,  la intriga de La Ratonera, o el cabaret picant de The Hole.

TEATRE_BARCELONA-neus_riba_bertolin-DAGOLL_DAGOM_40_ANYS-REVISTA_joan_lluis_bozzo-anna_rosa_cisquella-miquel_periel_2

…I per començar bé el 2015!

Després de la ressaca del Cap d’Any cadascú fa el que bonament pot… Hi ha qui opta per capbussar-se a la platja de Sant Sebastià per fer el primer bany de l’any, i nosaltres us proposem convertir en tradició per al dia 1 la primera obra de l’any. I és que, quin millor antídot per passar la ressaca després d’una bona migdiada, que sortir una estona per anar al teatre? Entre les propostes que trobareu el primer dia del 2015 hi ha Paradís, un viatge al Paral·lelu de la postguerra, un Shakespeare –Com us plagui- i un Marlowe –Eduard II– o l’espectacular Terra Baixa de Lluís Homar. També propostes esbojarrades i divertides com la commedia dell’arte de La mascarada fantàstica a La Seca i comèdies com La Butaca, Histèria sagrada amb Toni Albà i Fermí Fernàndes o Tot bé, gràcies al Teatre Principal.

Fotografies: LAminimAL i Neus Riba

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
10 èxits teatrals que tornen aquest 2024!

10 èxits teatrals que tornen aquest 2024!

El nou any teatral començarà amb gran estrenes, però també hi haurà lloc per recuperar èxits que ja han passat per la cartellera que brindaran noves oportunitats als espectadores i […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!