Tot el que necessites per anar al teatre

Histèria sagrada

Histèria sagrada és una excusa que posa en evidència , de manera divertida, entenedora i senzilla els conflictes entre creacionistes i evolucionistes. Les grans contradiccions dels uns davant les proves empíriques dels altres, serveixen per posar damunt l’escenari alguns dels problemes més “vistosos” que afecten a la religió. Problemes dels que no se’n salva ni Déu!

SINOPSI

Després del robatori del Nen Jesús de Trona, Mossèn Dalmau, prior de l’ordre de Sant Hams i rector del convent de Steer, a Holanda, rep l’encàrrec d’investigar els diferents corrents religiosos per tal de copsar-ne els defectes i les mancances que han portat la societat a allunyar-se dels valors morals i espirituals. Després de la investigació, Mossèn Dalmau decideix elaborar una conferència educativa inspirada en la més pura tradició de la moixiganga medieval, destinada a que tots els feligresos de la congregació retrobin els orígens essencials i purs de la religió.

En aquest “Primer Acte Extraordinari de la Congregació Hamsteriana” , Mossèn Dalmau representarà una revisió de la història de l’arribada del Messies, assistit per l’Antoniu, un professor de ciències naturals en procés de rehabilitació espiritual, afeccionat als vapors etílics i evolucionista torracollons.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

Toni Albà i Fermí Fernàndes invoquen el sacroclown

2 desembre 2014

Al Jove Teatre Regina els Pastorets no són el que semblen, ni tan sols els familiars! Toni Albà i Fermí Fernàndes són els caganers d’uns Pastorets per adults, Histèria sagrada, on […]