Sister Act, el musical divino

Sister Act, el musical divino

El musical Sister Act arriba a Barcelona

Una cantant sense èxit és testimoni d’un asessinat. La policia l’amaga en un convent on revolucionarà a tota la comunitat amb el seu talent musical. El Teatre Tívoli acollirà per primer cop l’estrena d’una de les grans produccions d’ Stage Entertainment: Sister Act.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Espectacle pastisset. Molts colors per fora i res per dins. Les cançons són gairebé totes iguals. Els personatges masculins, ridículs. Que per aconseguir rialles a platea (i el pitjor és que s’aconsegueix) s’imiti a Matías Prats o es canti l’Aserejé, ho diu tot.
  Com a positiu, els vestuaris i els canvis del mateix, l’Àngels Gonyalons que amb una mirada aporta més interpetació que gairebé tota la resta, la Gara Roda (quin plaer seguir-la des de fa temps) i la veu (la interpretació és una altra cosa) de la Mireia Mambo Bokele. Caríssim pel que s’ofereix.

  09/05/2015
 • Elizabeth Garcia Perez

  Espectáculo alegre, divertido pero para mi gusto, el segundo acto ha sido alargado innecesariamente, sobra. Bien, sin más.

  12/01/2015
 • Verònica

  Un musical lluny de ser un gran musical al que li sobra la segona part. Un descans massa focalitzat cap al bar del teatre que fa que te’n adonis, si no ho havies fet ja, de que gairebé totes les cançons sonen igual i que hi ha un personatge a qui se li dóna més importància de la necessària només per ser qui és fora de l’escenari.
  Els personatges masculins són pitjor que pèssims. No val els diners que costa.

  10/11/2014
 • Jordi

  No em va agradar gaire. Es massa repetitiu. Molt bé Mireia Mambo. El pitjor, el personatge del policia. El preu es mass alt.

  06/11/2014
 • Gemma Blanchart badia

  M’ho vaig passar tant beeeeee….. repetiria!! Superrrrr

  27/10/2014
 • Marga

  Espectacle alegre i vital. Molt recomanable.

  26/10/2014
 • Nil Martín
  Nil Martín

  Realment una obra que t’omple d’energia i, en general, molt ben interpretada. Làstima també del preu…

  25/10/2014
 • Francesc Xavier Diaz Isern

  Surts amb el somriure posat i amb ganes de ballar……………recomanadisim………

  22/10/2014
 • Jordi Codina

  Boníssim! Un espectacle dinàmic, divertit i amb molta energia!

  20/10/2014
Articles relacionats

Galeria: Catifa vermella a l’estrena de Sister Act

24 octubre 2014

Aquest dijous s’ha estrenat Sister Act. Vols veure les fotografies de la catifa vermella? Entra! El Teatre Tívoli s’ha posat de gala i s’ha omplert de cares conegudes a l’estrena […]

Fotogaleria: Sister Act arriba a Barcelona

21 octubre 2014

És la primera vegada que el musical visita Espanya, i ens sentim honorats de que Barcelona hagi estat escollida per la seva estrena. Vols veure com serà? T’ensenyem tres escenes! […]