La Mascarada Fantàstica

La Mascarada Fantàstica

Comèdia de l’art nadalenca a La Seca Espai Brossa

La Mascarada Fantàstica és una obra còmica que s’inscriu dins de la tradició de la Commedia dell’Arte (màscares, interpretació molt física, parts improvisades, cançons i humor esbojarrat).

La nostra història arrenca a la bella ciutat de Venècia, en un segle que ben bé podria ser el XVI. Un ric mercader ha concertat el matrimoni entre el seu fill, el jove Giorgio, i la bella princesa Doralice. Però els joves no estan d’acord amb aquest casament de conveniència i la seva rebel·lió contra el sistema establert donarà el tret de sortida a una mascarada perillosa i genial que farà explotar una trama on res no és el que sembla.

Xou fresc, divertit i popular, La Mascarada Fantàstica presenta una història trepidant i fantasiosa.

Aquest Nadal, gaudeix d’un divertimento de qualitat a càrrec de la cia. de la rosa!

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Vicent Chofre Martínez

  Bon dia a tothom,

  Dimecres passat vam poder assistir a l’estrena de la Mascarada Fantàstica a L’espai Brossa convidats per Teatre Barcelona.
  La proposta ens va semblar molt divertida i fresca. Dos nois i noies amb moltes ganes de transmetre bon humor i moments de gran hilaritat com correspon a tota comèdia de l’art.
  Enhorabona a la Companyia de la Rosa!
  Animo a la gent a que els doni una oportunitat en aquestes festes que ja estem.

  Bon Nadal

  23/12/2014
 • Núria Florensa

  Reconozcámoslo, no es moderno ir a ver teatro familiar, pero a mi plim!. A mí me gusta el teatro sea como sea, y porque no, todos tenemos un niño dentro (bueno, todos, todos, no, pero los que ven teatro sí). El caso es que el otro día fui al Akadémia y compré entradas para La Máscarada Fantástica. Y pasó lo que tenía que pasar: al principio, éramos todos adultos y sólo un niño, alguna sonrisilla tímida (¿porque será que nos da tanta vergüenza reírnos en el teatro?), después una mirada cómplice acompañada de alguna que otra carcajada y, finalmente, el niño se apoderó de nuestro cuerpo y tachan: risas descontroladas por doquier (tampoco tanto, pero queda bien exagerar). Sea como fuere, allí estábamos unas 10 personas más algunos intrusos de la calle, porque la obra se hace en el patio del Akadémia, deleitándonos con una obra de teatro que bebe de la Comedia del Arte para romper convenciones y tópicos sobre la princesa que busca el príncipe, y el príncipe salvador, elegante y flamante. En la Máscarada, ella quiere libertad y él quiere enamorarse de verdad. El argumento no es la hostia de original, pero no es el qué sino el cómo, y a todos nos gusta que nos hablen de igualdad, que nos cambien de tercio y que recuerden a los peques, y a los mayores también (joder!), que el mundo no está hecho de príncipes azules ni de Blancanieves, sino de hombres y mujeres que quieren vivir libremente y enamorarse del amor.

  04/06/2014
 • Montserrat Bayo Soler

  50 minuts plens d’humor, entreteniments, sorpreses, actuacions increïbles amb quatre actors que van a un ritme trepidant…..tot això és el que trobaràs si vas a veure la mascarada fantàstica.
  És una obra recomanable tant per nens com per adults, com jo, avorrits de les noticies tristes que ens envolten.

  Si vols descobrir el gènere de la comèdia de l’art, ves a veure als nois de Cia La Rosa, ja veuràs com et sorprens

  05/05/2014
 • Maria del Carme Madrona Luna

  Avui hem anat a veure La Mascarada Fantàstica.Ens ha agradat molt.És molt divertida i els actors ho fan molt bé.
  Sempre disfruto amb obres fetes amb l´estil de la comèdia de l´art,com ho son algunes que s´han fet aqui de Carlo Goldoni.
  És molt recomanable.Li dono la màxima puntuació.

  05/05/2014
Articles relacionats

Commedia dell’arte a La Seca

22 desembre 2014

La Cia de la Rosa porta el seu humor esbojarrat a La Seca-Espai Brossa amb La mascarada fantàstica, una obra amb màscares, cançons, improvisació i una interpretació molt física.  Som […]