Tot el que necessites per anar al teatre

Una llum tímida

A partir de 20,00€
Comprar Entrades
Una llum tímida

El Col·lectiu La Cicatriz, de la mà de la direcció de Marilia Samper, porta als escenaris la història de Una llum tímida.

Combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país.

Sinopsi

Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barcelona durant els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura.

Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a internar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Carmen retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i feina enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins les últimes conseqüències.


Valoració espectadors
 • Leticia

  Es una historia verídica ambientada durante varios años. La trama muy interesante. También tiene una parte de musical, cante y música en directo. Las chicas trabajan muy bien. Cuando fui estaba el teatro lleno,pero es que es muy buena. Solo hay q ver qué se estrenó para 4 días. Ya que solo la hacen una vez a la semana. Y la van alargando varias veces.

  20/11/2021
 • miguel

  Buena música,buenas canciones,buenas interpretaciones.
  Es una obra que por su reivindicación ya vale la pena ir a ver.
  Que lastima que solo actúen dos días y ahora solo uno.
  Es una obra que se merece más días,más publicidad,un teatro que les de la oportunidad que se merecen.

  16/11/2021
 • Jordi Casas Duocastella

  “Una llum tímida” ens explica la història de dues mestres que s’enamoren durant l’Espanya franquista. Intenten portar la seva relació en secret però aviat comencen els rumors i els entrebancs que imposarà la societat conservadora.

  L’obra es desenvolupa de forma àgil intercalant cançons adaptades a l’estat d’ànim de les protagonistes. Les dues actrius i les dues músics es compenetren a la perfecció per oferir-nos un musical agradable i alhora reivindicatiu.

  28/10/2021