Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 15,00€

Comprar Entrades

El temps que estiguem junts

El temps que estiguem junts

Pablo Messiez va impartir un taller a La Kompanyia Lliure. De l’experiència, reelaborada i escrita, en sorgeix l’espectacle El temps que estiguem junts. Emocions, espai i temps compartit. Teatre.

Notes del director:

Quin deu ser el millor camí per estar junts? Parlar? Busquem les paraules, però no n’hi ha prou. Fer silenci? Ho provem, però alguna cosa ens diu que, per a ser al món, cal donar nom a les coses. I donar nom, es fa entre dos. Per tant, tornem al principi. Com podem estar junts?

A El temps que estiguem junts, el temps es plega sobre sí mateix i conviuen en un mateix espai dos moments que la cronologia ha separat. Per una banda, som testimonis de l’ascens i l’ocàs d’un amor, des que una parella es trasllada a un pis nou fins que el deixa. Alhora, veiem un grup d’inconsolables que es reunien fa cinc anys en aquest mateix apartament, mirant de trobar en les seves reunions algun estímul que els tornés el desig. Tots ells comparteixen l’haver patit algun fet traumàtic en el passat, i també la necessitat d’entendre com es fa per continuar vivint després del dolor. Així, l’estar junts de l’obra no només té a veure amb els personatges i el seu desig de ser al món, sinó també amb el temps que conviu amb el temps. Amb el misteri del nostre esdevenir que dialoga sense saber-ho amb les vides dels altres que una vegada van ser, o seran, aquí.

Pablo Messiez

Dades útils

26/05 col·loqui amb la companyia després de la funció

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

El temps que estiguem juntsEl temps que estiguem juntsEl temps que estiguem juntsEl temps que estiguem juntsEl temps que estiguem junts

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  marina

  Preciosa joia! Celebro haver pogut veure aquesta peça creada amb tanta cura i sensibilitat. Les interpretacions em van atravessar i el text, profund i proper, té frases que guardo incrustades a la consciència. El treball d’atmosfera exquisit…

  30/03/2018

 • 12345

  Nil Martín

  Plorant en bucle. Impactant i preciosa. El millor de la temporada del Lliure!

  25/03/2018

 • 12345

  Rosa Maria Oliveras Castanyer

  Una obra d’una sensibilitat increïble sobre la fugacitat imperceptible de la felicitat i la consistència del dolor. Em van emocionar moltíssim les interpretacions de tota la Kompanyia Lliure.

  09/03/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La obra me ha parecido demasiado triste y desesperanzadora.
  Pero hay que reconocer que toda La Kompanyia del Teatre lliure están soberbios. No puedo destacar a ninguno porque TODOS me han emocionado. Solo por eso merece la pena ir a verla

  Peeeero… ha habido cositas que no me han gustado. O más bien me han estorbado para disfrutar la obra.
  Por ejemplo: en la primera parte ha habido momentos en los que todos hablaban a la vez y no me enteraba de nada Menudo gallinero!!
  Y además pienso que la trama hubiera funcionado perfectamente sin la necesidad de tener 2 historias separadas por el tiempo. El drama de la parejita me sobraba. Con el club de la tristeza a secas la cosa funcionaba perfectamente.
  Por último… ESE FINAL! ESE FINAL! Piel de gallina tías!

  02/03/2018

 • 12345

  Arià

  Molt ben actuada, però de guió excessivament confús i amb massa pretensions filosòfiques i poca claredat. Puc entendre que l’obra té una vocació existencialista i que probablement es proposi precisament aconseguir aquesta confusió i falta de sentit de tot plegat; però si és aquesta la seva vocació li falta pulir el contingut filosòfic.

  28/02/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Sorpresa agradable en una obra amb dos plans temporals en un mateix espai. La Jove Companyia segueix madurant.

  19/02/2018

Articles relacionats