Tot el que necessites per anar al teatre

Cartellera /

Paraules Encadenades

Paraules Encadenades

20 anys després de la seva estrena, torna el thriller psicològic sobre els límits i conflictes en les relacions de parella. Una peça fundacional del nou teatre català, signada per Jordi Galceran.

Un psicòpata, assassí en sèrie, després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la seva “última” víctima: una infermera i psicòloga que té segrestada i a la qual mostra fotografies de les víctimes. Ell li planteja jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades. A poc a poc, segrestador i segrestada van mostrant les seves cartes, la seva veritable història…

Un dels primers textos de Jordi Galceran (1995) amb l’enginy característic d’un dels dramaturgs més universals de casa nostra. Un –thriller psicològic que ja es va estrenar el 98 amb gran èxit i que ara torna sota la batuta de Sergi Belbel amb Mima Riera i David Bagés com a únics protagonistes.

Fotos + fotos

Paraules EncadenadesParaules EncadenadesParaules EncadenadesParaules EncadenadesParaules Encadenades

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  maría j gonzález mondaza

  Muy interesante propuesta, magníficos actores y una trama que siempre te sorprende; felicidades!!!!

  28/06/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Mi primera obra del Grec!
  Y he empezado con una obra que le tenía muchas ganas. Un thriller psicológico de Jordi Galceran que venía ya con el éxito en sus espaldas.
  Un asesino en serie. Que disfrutando matando y grabando en vídeo sus impresiones del asesinato. Una última víctima que tiene secuestrada: una psicóloga.
  Pronto secuestrador y secuestrada empezarán a tener una pelea verbal, jugarán a las palabras encadenadas y descubrirán sus secretos del pasado!
  Tensión hasta el último minuto! Y menudo minuto!!
  Mima Riera y David Bages espectaculares! Me han hecho reír y pasar miedo!!!
  Y me ha gustado mucho la iluminación siniestra y el juego con la videocámara!
  Vamos… que me ha encantado!!

  28/06/2017

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un psico-thriller collonut que no pot començar de millor manera ja que tot el públic som testimonis de com ens tanquen les portes del teatre amb cadenats i amb nosaltres dins. La trama és una filigrana que va de pirueta en pirueta, però mantenint-ho tot ben lligat. És una obra molt passada de voltes, i són els actors els que la han fet del tot creible amb les actuacions notables del duo David Bagés i Mima Riera que a més està molt guapa. Una obra imprescindible, un d’aquells espectacles que queden en la memòria col·lectiva. Hem gaudit molt i aplaudit amb ganes!!.

  07/07/2017

Articles relacionats