Tot el que necessites per anar al teatre

Paraules encadenades

Paraules encadenades

Després de la seva estrena el 1998, torna Paraules encadenades, el thriller psicològic sobre els límits i conflictes en les relacions de parella. Una peça fundacional del nou teatre català, signada per Jordi Galceran, que ara torna sota la batuta de Sergi Belbel amb Mima Riera i David Bagés com a únics protagonistes.

SINOPSI

Un psicòpata, assassí en sèrie, després de cometre els seus crims, enregistra en vídeo les seves sensacions. No sent cap remordiment pels seus actes. Ho explica detalladament a la seva “última” víctima: una infermera i psicòloga que té segrestada i a la qual mostra fotografies de les víctimes. Ell li planteja jugar a un joc aparentment innocent: el de les paraules encadenades. A poc a poc, segrestador i segrestada van mostrant les seves cartes, la seva veritable història…

 

Fotos + fotos

Paraules encadenadesParaules encadenadesParaules encadenadesParaules encadenadesParaules encadenades

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Adrià

  Una obra per fer-te pensar i deixar-te impressionar.

  14/03/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un psico-thriller collonut que no pot començar de millor manera ja que tot el públic som testimonis de com ens tanquen les portes del teatre amb cadenats i amb nosaltres dins. La trama és una filigrana que va de pirueta en pirueta, però mantenint-ho tot ben lligat. És una obra molt passada de voltes, i són els actors els que la han fet del tot creible amb les actuacions notables del duo David Bagés i Mima Riera que a més està molt guapa. Una obra imprescindible, un d’aquells espectacles que queden en la memòria col·lectiva. Hem gaudit molt i aplaudit amb ganes!!.

  07/07/2017

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Mi primera obra del Grec!
  Y he empezado con una obra que le tenía muchas ganas. Un thriller psicológico de Jordi Galceran que venía ya con el éxito en sus espaldas.
  Un asesino en serie. Que disfrutando matando y grabando en vídeo sus impresiones del asesinato. Una última víctima que tiene secuestrada: una psicóloga.
  Pronto secuestrador y secuestrada empezarán a tener una pelea verbal, jugarán a las palabras encadenadas y descubrirán sus secretos del pasado!
  Tensión hasta el último minuto! Y menudo minuto!!
  Mima Riera y David Bages espectaculares! Me han hecho reír y pasar miedo!!!
  Y me ha gustado mucho la iluminación siniestra y el juego con la videocámara!
  Vamos… que me ha encantado!!

  28/06/2017

 • 12345

  maría j gonzález mondaza

  Muy interesante propuesta, magníficos actores y una trama que siempre te sorprende; felicidades!!!!

  28/06/2017

Articles relacionats