Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 24,00€

Comprar Entrades

Només una vegada

Només una vegada

Només una vegada, de Marta Buchaca, és un espectacle que ens interroga sobre on són els nostres límits, ens mostra com les relacions de poder regeixen els nostres afectes i ens adverteix sobre els riscos de convertir la violència en part de la nostra vida quotidiana.

Sinopsi

Segur que la violència és una cosa que només els passa als altres? I si, fins i tot, en les nostres relacions de parella, estem considerant normals coses que no ho són tant? Quina responsabilitat té l’educació patriarcal, que considera la força un atribut masculí i la feblesa una característica de les dones, en la violència de gènere? La dramaturga Marta Buchaca escenifica la violència de gènere més comuna i latent: la de cada dia, la que no ho sembla, la que no diries mai que ho és, la que acceptem sense adonar-nos-en.

Una psicòloga (Maria Pau Pigem) especialitzada en violència masclista atén un dia una parella, formada per l’Eva (Anna Alarcón) i en Pau (Bernat Quintana). Tots dos troben que són allà per error. N’hi ha prou amb única agressió per considerar que som davant d’un home maltractador i una dona maltractada?

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos + fotos

Només una vegadaNomés una vegadaNomés una vegadaNomés una vegadaNomés una vegada

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Hèctor Fibla Ferrà

    Bon repartiment en un text molt necessari.

    23/07/2018

Articles relacionats